Blue Dock overtager drift og viderudvikling af Pandoras intranet

Pandoras intranet, Blue Dock overtager drift og viderudvikling af Pandoras intranet

Efter 4 års godt samarbejde mellem Pandora og deres tidligere leverandør Bright Starr overtager Blue Dock den fremtidige udvikling af intranettet på Office 365.

Med implementeringen af Pandoras intranet er Blue Dock nu hovedudvikler på projektet. Blue Dock har været involveret i Pandoras digitalisering fra begyndelsen og har deltaget i at udføre undervisning både lokalt og globalt. Derudover har vi håndteret datamigrering fra den tidligere platform til den nye og implementeret en række applikationer på intranettet. Det er derfor med stor fornøjelse, at vi har overtaget den fremtidige udvikling og drift af intranettet til Pandoras 27.000+ medarbejdere på globalt plan.

Pandoras intranet er baseret på SharePoint i Office 365 og blev i 2016 migreret fra en SharePoint 2010 On Premise-løsning til en Online-funktion. Det betyder blandt andet, at dokumenter og data er gemt i skyen i stedet for i en mappe på en computer. Fokus for Pandoras intranet er vidensdeling samt at sikre, at hvor end du befinder dig i verden, så har du øjeblikkelig adgang til seneste interne globale og lokale nyheder.

Intranettet omfatter desuden mange hundrede business-portaler, projekt-portaler og team sites.

Jesper Bo Larsen, partner i Blue Dock, har haft fornøjelsen af at samarbejde med Pandora siden 2009. Vi ser frem til et fremtidigt godt samarbejde.

 

Fordele for Pandora ved migrering til Office 365:

  • Bedre performance
  • Øget tilgængelighed på alle platforme
  • Kraftigt reducerede driftsomkostninger
  • GDPR-godkendt
  • Uafhængige af IT-leverandører i fremtiden

Læs mere om hvordan vi arbejder med Office 365 intranet her.

 

Hvem er Pandora?

Pandora designer og håndlaver kvalitetssmykker. Virksomheden blev stiftet i 1982 og startede som en lokal dansk juveler. I dag strækker salget sig over 100 forskellige lande fordelt på 2.400 butikker verden over.