Bækkeskovvej 5, 2665 Vallensbæk Strand.

Digitalisering og applikationsudvikling

Vi er specialister i udvikling af specialudviklede Cloud applikationer, og har udviklet applikationer for nogle af Danmarks førende virksomheder. Ved at anvende en cloud-løsning er der mulighed for blandt andet bedre integration, øget sikkerhed, hurtigere levering og meget andet.

Vi har udviklet custom applikationer i mange år og har blandt andet udviklet skræddersyede it-løsninger til CV-databaser, Match Making, kapacitetsplanlægning, Pipeline-systemer og meget andet for nogle af Danmarks største virksomheder.

Vanilla mockup
Sagshåndtering app

Når som helst, hvor som helst

Ved mange af vores løsninger, har vi udviklet mobile apps, således medarbejdere, der ikke har adgang til PC, også kan anvende løsningerne på andre platforme.
Det kan fx være kørende sælgere, der skal kunne tilgå et CRM-system eller oprette projekter på en mobil eller tablet.

Derudover har vi ofte integreret andre løsninger sammen. Det kan fx være et onboardingsystem, der er koblet sammen med ERP-systemet i en virksomhed, for en bedre håndtering af opstart af nye medarbejdere.

Vores mange års erfaring og omfattende produktportefølje gør, at vi ikke nødvendigvis skal opbygge IT-løsninger fra bunden. Mange gange har vi mulighed for at genanvende elementer fra tidligere løsninger. Det sikrer jeres virksomhed en hurtigere proces og en bedre pris.

Vi er med hele vejen

Vi har udviklet custom applikationer for danske virksomheder i mange år, og kan være med til at rådgive jer om hvordan I bedst muligt kan få success med jeres løsninger ud fra jeres ønsker og behov før projektet indledes.
Derudover kan vi naturligvis udvikle jeres applikation 100% tilpasset jeres behov – uden kompromis. Vi sætter en stor ære i, at det endelige produkt afspejler vores klienters behov 100%.
Efter levering kan der være behov for både support og undervisning, hvor vi naturligvis også står til rådighed. Vi mener, at god service skal være en selvfølge, og derfor er vores supportaftale gratis, ligesom vi ikke tager ekstra betaling for hastesager.
Har I behov for undervisning i jeres nye specialudviklede IT-løsning, kommer vi gerne ud til jeres virksomhed og underviser på stedet.

QMS i SharePoint

HVORFOR OS?

Fordi vi garanterer, at vi leverer til den aftalte pris, til den aftalte tid og til den højeste kvalitet. Så enkelt kan det siges.
Vi er på mange måder anderledes, og det i særdeleshed i vores tilgang til projekter, hvor vi har fem overordnede faser:

INTRODUKTION & AFKLARING

TILBUD

UDVIKLING & WORKSHOPS

TEST

LEVERANCE & UNDERVISNING

Introduktion & afklaring

Dette er på mange måder den vigtigste fase, da vi her fastslår jeres virksomheds ønsker og behov om jeres nye IT-løsning. Dette danner også bund for næste punkt.

Tilbud

I modsætning til andre, giver vi ikke et overslag – vi giver et tilbud. Det tilbud I får, er også præcis den pris, der vil blive faktureret ved levering. Hvis det bliver dyrere, er det fordi vi ikke har kendt jeres ønsker og behov godt nok. Ergo er det vores fejl, og ikke noget I skal betale for.

Udvikling og workshops

Nu går selve udviklingen i gang, men ikke uden milepæle. For konstant at sikre, at det endelige produkt lever 100% op til jeres forventninger, holder vi adskellige workshops undervejs, hvor I bliver præsenteret for udviklingen i jeres løsning. Meget ofte bliver man klogere undervejs i projektet, og det skal der være plads til, så efter hver workshop kan vi rette til – eller omlægge kurs fuldstændig – hvis I ændrer krav.

Test

Når produktet er endeligt færdig, foretager vi tests af løsningen i tæt samarbejde med jeres virksomhed. Såfremt der er udfordringer eller tilpasninger ved jeres applikation, er det natuligvis også noget vi retter – alt sammen uden ekstra beregning.

Leverance & undervisning

Når først I har fået jeres nye løsning, kan der være behov for undervisning, hvilket vi selvfølgelig også leverer. Hvad end det gælder online- eller fysisk undervisning på stedet, er vi til rådighed.

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER

    Kontakt os

    kontakt os for et gratis tilbud

    Ring til os på

    +45 8853 9800