Digitalisering og applikationsudvikling

Vi er eksperter i at skabe specialdesignede Cloud-applikationer og har udviklet applikationer for nogle af de mest fremtrædende virksomheder i Danmark.

Brugen af en cloud-løsning giver muligheder for forbedret integration, øget sikkerhed, hurtigere levering og meget mere.

Som med alt andet, så leverer vi også vores special udviklede applikationer på fastpris og med pris garanti.

Desktop applikationer, mobil apps eller integrationer

I mange af vores løsninger har vi udviklet mobile applikationer, så medarbejdere uden adgang til en PC også kan bruge løsningerne på forskellige platforme. Dette kan for eksempel være nyttigt for sælgere på farten, som skal have adgang til et CRM-system eller kunne oprette projekter på en mobil eller tablet.

Desuden har vi ofte integreret forskellige systemer. Et eksempel kunne være et onboardingsystem, der er forbundet med virksomhedens ERP-system, for at forbedre processen med at introducere nye medarbejdere.

Vores mangeårige erfaring og brede udvalg af produkter betyder, at vi ikke altid behøver at starte med at udvikle IT-løsninger fra grunden. Ofte kan vi genbruge elementer fra tidligere projekter. Det giver jeres virksomhed en hurtigere implementeringsproces og bedre priser.

Vi er med hele vejen

Vi har mange års erfaring med at udvikle skræddersyede applikationer for danske virksomheder. Vi kan vejlede jer om, hvordan I bedst opnår succes med jeres løsninger, baseret på jeres ønsker og behov, før projektet begynder.

Vi kan naturligvis også udvikle jeres applikation fuldt ud tilpasset jeres behov – uden kompromis. Vi stræber efter, at det endelige produkt fuldt ud afspejler vores kunders behov.

Vi er tilgængelige for support og træning efter levering, hvis nødvendigt. Vi mener, at god service er en selvfølge, så vores supportaftale er gratis, og vi opkræver ikke ekstra for hasteopgaver. Hvis I har brug for træning i jeres nye specialudviklede IT-løsning, kommer vi gerne ud til jeres virksomhed og træner på stedet.

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock