Den digitale arbejdsplads

SharePoint HR-Portal

Skab de bedste rammer for jeres virksomheds HR-afdeling med en SharePoint HR-portal på Office 365. En SharePoint HR-portal effektiviserer HR-processer og i særdeleshed onboarding processen. HR-portalen bygger på SharePoint og Office 365 for at gøre brugerfladen så genkendelig og intuitiv som mulig. I får dermed optimalt udbytte af jeres investering.

Det kan ofte være meget tids- og ressourcekrævende for virksomheder at vedligeholde HR-informationer. En SharePoint HR-portal på Office 365 sikrer, udover 100% kompatibilitet med GDPR, en nemmere og mere effektiv arbejdsgang i virksomheden for både medarbejdere og ledelse.

HR portal SharePoint
Brugervenligt HR Portal

Brugervenlighed i fokus

HR-portalen fra Blue Dock er bygget op om SharePoint og Office 365 og kan tilpasses 100% efter jeres behov. I kan dermed sikre, at jeres virksomhed ikke skal tilpasse sig portalen, som man desværre ofte ser ved diverse online standard løsninger. Her kan I tilpasse portal til jeres virksomhed.
Den brugervenlige SharePoint platform tilbyder en nem og enkel oplevelse, der kræver meget lidt IT-erfaring for at benytte.

Ved at anvende SharePoint med Office 365 applikationer, bliver jeres løsning ikke påvirket af eventuelle opdateringer fra Microsoft, og I er dermed sikret en vedvarende løsning.

Én løsning til alle formål

HR-portalen skaber værdi for både medarbejdere og HR-afdelingen. Det giver medarbejderen indblik i allerede registrerede oplysninger, såsom KPI’er, udleveret materiale, MUS, kompetencer og andre relevante informationer. Således skaber HR-portalen gennemsigtighed i de informationer, virksomheden allerede har om medarbejderen, men som typisk ikke er direkte tilgængelige.

HR-afdelingen får også værdi af HR-platformen. Én af de største fordele for HR-afdelingen er den effektiviserede onboarding-process. Ved hjælp af integration fra Blue Docks egen applikation, bliver det muligt at effektivisere processen fra at søge medarbejdere, afholdelse af samtaler, ansættelse, indkøb af udstyr, oprettelse i lønsystemet og meget andet – hele processen bliver digital og meget nemmere.

Derudover kan HR-afdelingen hurtigt få et overblik over alle medarbejdere, og deres kompetencer, hvilket fx kan anvendes til nye projekter, hvor de rigtige kompetencer søges.

SharePoint org chart
HR Mockup

Tjent ind på 6 måneder

Den optimerede arbejdsgang og kommunikation betyder i sidste ende flere penge på bundlinjen. Alle informationer om HR er samlet ét sted til glæde og gavn for både medarbejdere og HR-afdelingen, der har nemmere adgang til informationer.

Alle vores SharePoint- og Office 365-løsninger er kompatible med den nye persondatalovgivning – GDPR – så I kan bruge mere tid på jeres virksomhed.

Vi ser ofte, at investeringen til en ny HR-portal har tjent sig selv ind på bare 6 måneder grundet den øgede effektivisering og besparelsen til egne systemer.

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock