Intranet på abonnement

Intranet på abonnement

Hvorfor købe når du kan leje?

Blue Dock intranet på abonnement er en ny måde at købe et SharePoint Intranet in-a-box uden bindinger eller funktionelle begrænsninger.

In-a-box intranet vs. Blue Dock intranet abonnement

Med Blue Docks intranet på abonnement, ejer I selv jeres løsning. Intranet in-a-box løsninger indeholder ofte en masse custom elementer samt  et administrationsmodul, som leverandøren ejer.

Dette er mere væsentligt, end de fleste tror. Hvis du en dag ikke ønsker at samarbejde med Blue Dock, så kan du altid opsige dit abonnement fra d.d. og herefter fortsætte med at bruge løsningen.

Hvis du opsiger en Intranet In-a-box løsning, lukkes din adgang til leverandørens administrationsmodul og de moduler, du bruger på dit intranet.

Med Blue Docks intranet abonnementløsning ejer I 100% jeres intranet, og kan skifte leverandør uden at skifte intranet.

Vanilla eksempel 4
Vanilla intranet eksempel

100% tilpasset jeres virksomhed

Vi etablerer jeres intranet på abonnement til virksomheds behov og ønsker samt visuelle identitet.

Er I ikke klar over jeres behov, så hjælper vi jer med at afdække dette på vores workshops. Her bliver I inspireret om hvordan andre virksomheder som jeres benytter SharePoint, Office 365 og har etableret et velfungerede intranet.

Hvorfor købe et SharePoint Intranet in-a-box, hvor I kun benytter 10% af løsningen? Med et Blue Dock Intranet abonnement betaler I kun for det, I bruger.

Gratis supportaftale

Vi lever ikke af licenser eller supportaftaler. Vi lever af at yde jer en professionel rådgivning, så I har lyst til at ringe til os og få hjælp.

Derfor kan du som kunde hos Blue Dock, få en gratis supportaftale med de samme responstider, som du ofte betaler 5.000-10.000 kr. månedligt for andre steder. Det eneste du betaler for, er den tid, du bruger.

Vi ønsker at vores kunder ringer, når de har behov for hjælp og deres brug af løsningen ikke begrænses af høje omkostninger til support.

Vanilla intranet eksempel 3

Nogle af vores kunder

Vi leverer intranet til både store og små til samme priser og gode support

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER

Nem proces

Udvikling, implementering og onboarding på under 3 måneder.

Vi har implementeret intranet for nogle af verdens førende virksomheder, og kan med garanti også hjælpe jer med jeres nye intranet

Jesper Bo Larsen

Jesper Bo Larsen

Partner og intranetspecialist

    Få et gratis inspirationsmøde

    Giv mig et kald eller skriv en mail med nedenstående formular.