Nyt intranet til Gorrissen Federspiel

Medarbejder søgning på SharePoint intranet

Medarbejder og kompetencesøgning er i fokus på det nye intranet hos Gorrissen Federspiel.

Blue Dock har leveret nyt intranet baseret på SharePoint og Office 365 til advokat firmaet Gorrissen Federspiel. Et intranet hvor medarbejder søgning har haft høj prioritet.

Medarbejdere hos Gorrissen Federspiel kan nemt og hurtigt fremsøge kollegaer med specifikke kompetencer som matcher det de søger, samt med det samme se deres CV samt fysiske placering i organisationen.

Blue Dock har integreret intranettet med Talent i Business Central samt virksomhedens Active Directory og trækker alle data herfra, derudover kan den enkelte medarbejder berige deres CV med yderligere informationer inden disse sendes videre til Gorrissen Federspiels hjemmeside hvorfra deres kunder kan søge dele af informationerne fra profilerne på intranettet.

Via en simpel brugergrænseflade på intranettet godkender HR selvfølgelig alle profiloplysninger inden de bliver tilgængelige for kollegaer og kunder på websitet.

Foruden medarbejdersøgning indeholder intranettet selvfølgelig også alle de klassiske elementer som skal være på et intranet, det vil sige:

  • Nyheder
  • Fælles kalender
  • Medarbejder til medarbejder dialog
  • Undersites med nyttig viden til alle medarbejdere
  • Moderne søgning
  • Genveje til relevante systemer

Og meget meget mere.

Det hele er selvfølgelig bygget på Modern SharePoint i Office 365 og med en visuel identitet som afspejler virksomheden professionelle image samt sikrer at medarbejderne føler sig hjemme.