Kontraktstyring på SharePoint Online

SharePoint Online er den ideelle platform til at styre processen for kontraktstyring, fra oprettelse af nye kontrakter, til udsendelse af dokumenter til undskrift, og efterfølgende opfølgning for at sikre rettidig genforhandling af kontrakter.

Den fulde løsning for kontraktstyring leveres gennem standard SharePoint Online, ved hjælp af PowerApps og PowerAutomate værktøjerne, og udnytter de licenser I allerede har erhvervet til Microsoft 365.

Vi har blandt andet leveret kontraktstyring til Georg Jensen, Elis koncernen og Dansk Standard, vores kontraktstyringsløsning er kørende i 5 forskellige lande.

Generering af nye kontrakter har aldrig været lettere

Når du opretter en ny kontraktmappe, skal du også indtaste kontraktens grundlæggende oplysninger. Dette gør den efterfølgende produktion af selve kontrakterne meget let. Med et par klik kan du oprette nye kontrakter og tilhørende bilag med alle de korrekte informationer.

Mange sælgere finder ikke dokumentudarbejdelse særligt underholdende i deres arbejde. Derfor har Blue Dock gjort det til vores målsætning at automatisere denne proces, så sælgerne kan koncentrere sig om det, de excellerer i – nemlig at sælge.

Slut med at printe og fremsende dokumenter til underskrift

Med Blue Docks kontraktstyringsløsning er det ikke længere nødvendigt at opbevare og sende dokumenter til fysisk underskrift. Hele processen foregår digitalt og sikkert, hvor brugerne får adgang til enten Docusign eller Adobe Sign for at signere online.

Den underskrevne kontrakt gemmes derefter i kontraktmappen i SharePoint Online, og sælgeren får en emailbesked, når den underskrevne kontrakt er gemt – lettere bliver det ikke.

Da løsningen bygger på SharePoint Online, samles alt på en platform, som I allerede kender og har adgang til. Derved undgår I at skulle vedligeholde og betale licens for endnu et system.

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock