NEWSEC​

, NEWSEC Venteliste
, NEWSEC Venteliste
, NEWSEC Venteliste
, NEWSEC Venteliste

Om NEWSEC

Newsec tilbyder administration af ejendomme og dertilhørende rådgivning til ejendomsejere, lejere og foreninger i hele Nordeuropa. Virksomheden forvalter ejendomme og hjælper blandt andet kunder med at finde lejeboliger ud fra
ønsker og behov.

Info

  • Kategori:    Azure webløsning
  • Levering:    3 måneder

PROJEKTET

, NEWSEC Venteliste

Newsec ønskede en brugervenlig og visuelt indbydende venteliste, hvor deres kunder kan skrive sig op til en lejebolig.

I samarbejde med Newsec har vi udviklet en responsiv webløsning, der både giver værdi for Newsec og deres brugere. Siden er overskuelig, og alle parter får et hurtigt overblik. På den måde skaber vi de bedste rammer for, at brugerne nemt og hurtigt kan finde den helt rigtige lejebolig, og Newsec skal bruge mindst muligt administrativ tid uden at gå på kompromis med den samlede brugeroplevelse.

Med ventelisten får Newsec:

  1. Øget brugervenlighed og overblik
  2. Hurtigere og bedre kommunikation 
  3. Lettere administration 

VORES LØSNING

Brugervenlighed i fokus

Siden er brugervenlig og intuitiv for både medarbejdere og brugere. Man kan filtrere boliger efter præferencer og udvælge favoritter, så de samme boliger ikke skal fremsøges flere gange. Som bruger får man nemt overblik over de boliger, man har valgt som favoritter og dem, man har skrevet sig op til.

, NEWSEC Venteliste
, NEWSEC Venteliste
, NEWSEC Venteliste

Skræddersyet administrationsmodul

Newsec kan hurtigt få overblik og administrere brugerne, så de kan kobles på de lejeboliger, der har interesse. Samtidig kan de kommunikere med brugerne gennem ventelisten. Der er blandt andet prædefinerede templates, så brugerne hurtigt kan få svar på spørgsmål, uden at det koster interne ressourcer.

, NEWSEC Venteliste

Visuel topklasse

Ventelisten er visuelt tilpasset Newsecs øvrige design, så den er en del af virksomhedens samlede profil. I designet er der lagt vægt på billedernes rolle og betydning for brugerne. Netop
derfor er der en gennemgående scroll-funktion, så billederne
og boligerne kan ses i et samlet flow, uden at brugerne skal
skifte side.

, NEWSEC Venteliste

Samarbejdet i forløbet omkring ventelisten var meget agilt og den gensidige kommunikation var god og konstruktiv.

– Lars Yding Blomhoff, Projektleder NEWSEC

Vil I høre, hvordan vi kan hjælpe jer?

Vil I høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, så skriv eller ring til os for et gratis og uforpligtende inspirationsmøde.