Blue Dock SHARE

Bliv en del af vores nye kundeklub og få mange fordele

Vi tilbyder medlemmer af kundeklubben

Ny viden

Vær sikker på at få den nyeste viden om jeres IT-løsning. Vi sørger for, I altid er godt klædt på til fremtiden

Sparring

Vi afholder løbende sparringsmøder og events, hvor I kan udveksle erfaringer, ideer og udvide jeres netværk

Inspiration

Få gratis inspiration fra os og andre kunder, som I kan bruge til at optimere jeres virksomhed

Vil I være med?

Som medlemmer af Blue Dock SHARE får I en masse fordele.

Bliv en del af fællesskabet!

Nyhedsbreve

Vi sender nyhedsbreve til jer med den seneste viden om jeres IT-løsning, nye løsninger vi har udviklet til andre kunder, inspiration til opsætning og anden ny viden.

Sparringsmøder & events

Vi inviterer til sparringsmøder og events, hvor I får indblik i fremtidens løsninger inden for Microsoft og Office 365. Samtidig får I mulighed for at få inspiration fra hinanden.

Gratis support- og serviceaftale

I får løbende besked, når vi har tilbud og rabatter, der kan komme jeres virksomhed til gode.

Et digitalt økosystem

Har vi allerede udviklet en løsning til en kunde, som I også gerne vil have, kan vi  kopiere en stor del af løsningen, så I kan få den billigere.

Henrik og Jesper

Dét sker der i Blue Dock SHARE

[mgt_timeline_wp title=”Sparringsmøde” date_year=”Q1″ date_month=”15. januar” dots_position=”bottom” url=”” timeline_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o”]Allerede nu står det klart, at 2019 var et spændende år med nye muligheder på tværs af platforme, og ifølge Microsoft bliver 2020 endnu mere spændende. Få overblikket hos os, når vi præsenterer nye tiltag i 2020 og hvordan netop jeres virksomhed kan gøre brug af de nye muligheder.[/mgt_timeline_wp][mgt_timeline_wp title=”Event – oplæg fra Microsoft” date_year=”Q2″ date_month=”april” dots_position=”bottom” date_position=”left” url=”” timeline_icon_fontawesome=”fa fa-calendar-plus-o”]Kom med til dette event, hvor fokus vil være på de nyeste muligheder inden for Microsoft og de potentielle fordele, de fører med sig.[/mgt_timeline_wp][mgt_timeline_wp title=”Sparringsmøde” date_year=”Q3″ date_month=”september” dots_position=”bottom” url=”” timeline_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o”]I september indbyder vi til det andet sparringsmøde. Her vil I kunne sparre med Blue Docks konsulenter og med hinanden. Vi vil have fokus på jeres IT-løsninger, og hvordan de fungerer.[/mgt_timeline_wp]

Tilmeld jer gratis nu