Intranet på SharePoint Online

Vi har over 15 års erfaring med at opbygge og implementere intranetløsninger baseret på standard SharePoint til både store internationale og små lokale virksomheder. Dette gør os til en af de mest erfarne og betroede leverandører af SharePoint intranetimplementeringer i landet.

Blue Dock leverer branchens højeste kvalitet og garanterer den bedste pris på jeres nye intranet.
Vi leverer altid jeres intranetløsning til fast pris med jeres ønsker og behov i fokus.

Vi opfinder ikke den dybe tallerken

Vi er godt klar over, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Før vi indleder samarbejdet, vil vi grundigt gennemgå de forskellige muligheder og demonstrere, hvordan andre virksomheder bruger SharePoint Online til deres intranet. Med mere end 100 intranetløsninger, som vi har erfaring med, er vi sikre på, at vi kan finde eksempler, der passer til jeres specifikke behov og ønsker. Disse eksempler kan komme fra en bred vifte af virksomheder, herunder Pandora, Den Gamle By, Newsec, Kereby, Forenede Service og mange flere.

Før I beslutter jer for at vælge os som leverandør, vil vi give jer en fuldstændig visuel præsentation af, hvad I får, og hvad det samlede beløb vil være – på den måde sørger vi for, at I ikke får nogen ubehagelige overraskelser.

Tilgængeligt hvor brugerne er

Brugere skal have adgang til intranettet fra deres foretrukne platforme. Hvis de er mobile, skal de være i stand til at få adgang til alt via deres mobil. Hvis Teams er deres foretrukne værktøj, bør intranettet være det første, de ser, når de åbner Teams om morgenen.

Mange firmaer rapporterer, at deres brugere ikke bruger intranettet, hvilket ofte skyldes mangel på relevant indhold eller utilgængelighed.

Vi har løsningen på dette problem.

Uddannelse, udrulning og forankring

Vi kan assistere jer i undervisningen af jeres intranetredaktører og slutbrugere for at sikre, at I får mest muligt ud af jeres intranet og SharePoint i sin helhed.

Alle vores SharePoint konsulenter har mellem 5-10 års erfaring med platformen og undervisning, hvilket garanterer jer de mest erfarne færdigheder.

Jesper Haun, Hjerteforeningen

IT-Leder

Vi har fået udarbejdet nyt intranet og projektportal fra Blue Dock baseret på Office 365 og SharePoint  til at understøtte vores behov for bedre samarbejde, sikkerhed og vidensdeling. Nem proces hele vejen igennem og Blue Dock har desuden smertefrit migreret alle filer fra vores gamle fildrev til Office 365.

Peter Cavling, TandproTetikeren

Direktør

Vi er meget tilfredse med vores SharePoint Intranet løsning fra Blue Dock. Det giver vores 25 klinikker mulighed for at kommunikere både internt i den enkelte klinik og eksternt med andre klinikker og er nem at arbejde i.
Platformen er tilgængelig på alle platforme og Blue Dock gjorde processen nem og overskuelig.Vi anbefaler Blue Dock som partner.

Tonni Nordal,
CO-RO

Business Solution Architect

Blue Dock er meget hurtige til at eksekvere. Det giver os mulighed for, på en enkel, økonomisk og ikke mindst brugerinvolverende måde, at sikre vi bruger vores ressourcer rigtigt. Vi har haft stor glæde af samarbejdet, og ikke mindst sparringen med det vi føler er et professionelt, pragmatisk og fremsynet fokus hos Blue Dock’s konsulenter.

Udvalgte intranet leverancer

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock