Den digitale arbejdsplads

SharePoint projektportal

Projektportalen er en vigtig del af den digitale arbejdsplads, og med rette fokus og implementering, kan en SharePoint projektportal skabe stor værdi i jeres virksomhed. Ofte ser vi, at der ikke bliver fuldt op på projekter i ønsket omfang, primært fordi der ikke er overblik over relevante informationer. Det er netop hvad en projektportal fra Blue Dock kan hjælpe med.

Ved at implementere projektportalen som en del af jeres SharePoint intranetløsning på Office 365, får I mulighed for at samle informationer og håndtere projekter ét sted på en nem og brugervenlig platform

SharePoint projektportal
Azure projektportal

Brugervenlig platform

En SharePoint projektportal har til formål at skabe overblik over projektet, bidrage til en mere effektiv arbejdsgang. I sidste ende skal det hjælpe jeres virksomhed med at få succes med jeres projekter.

Ved at integrere projektportalen på SharePoint og Office 365, bliver det meget nemt og brugervenligt at anvende projektportalen. Brugergrænsefladen er meget intuitiv, og kræver stort set ingen IT-erfaring.

Det er muligt at tilpasse projektportalen til jeres virksomhed igennem SharePoint. I slipper for at skulle tilpasse jeres virksomhed til projektportalen, som man ofte ser ved andre online alternativer.
Ved at anvende SharePoint med Office 365-applikationer, går jeres løsning ikke ned af opdateringer fra Microsoft. I er dermed sikret en vedvarende og sikker løsning.

Alt samlet i én løsning

Virksomheder, der anvender alternative online services mister hurtigt overblikket over muligheder. De kan ikke tilpasse produktet til deres virksomhed og projektportal bliver et problem fremfor en hjælp.

Ved at bygge projektportal i SharePoint og Office 365, har brugerne kun ét login. Et såkaldt “single-sign-on”. Det bidrager i høj grad til brugervenligheden og er én af de største faktorer for at få succes med portalen.

SharePoint projektportalen tilpasses 100% efter jeres behov uden nogle kompromisser. Det er fx muligt at opdele projekter i underkategorier, tilpasse brugergrænsefladen eller tilpasse designet. Således er I sikret en skræddersyet projektportal, der matcher jeres virksomheds visuelle identitet.

Office 365 projektportal
Projektportal Vanilla

Betalt af på 6 måneder

En SharePoint projektportal behøver slet ikke være så dyr som frygtet. Der er desuden mange penge at spare, hvis I skifter til SharePoint og Office 365.
Vi ser ofte, at investeringen til en ny projektportal på SharePoint har tjent sig selv ind på blot 6 måneder.

Blue Dock leverer branchens højeste kvalitet og garanterer den bedste pris på jeres nye projektportal. Vores leasingtilbud muliggør desuden, at I ikke behøver at have en krone op af lommen. Det kan du læse mere om her.

Med en SharePoint-løsning er jeres data sikret gennem Microsoft og alle krav til GDPR er naturligvis opfyldt, så I kan koncentrere jer om jeres virksomhed

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock