Vores priser

For os er det afgørende, at en pris er fast, og at vi er transparente omkring vores priser. Dette betyder, at du altid kan få information om, hvad andre har betalt for deres løsninger hos os.

Altid fastpris

Vi er en af de få i branchen, der tilbyder fast pris, selvom projektet ændrer sig – hvilket det ofte gør. Dette skyldes, at vi ønsker at sikre, at alle involverede i projektet, både på jeres og vores side, fokuserer på at levere en løsning, der opfylder jeres behov, og ikke på om der er foretaget ændringer. Vores fastpris-politik giver også jeres interne projektleder fred i sindet, da de ved, at de ikke behøver at anmode om flere penge fra ledelsen, når projektet først er startet.

Prisgaranti

Endelig tilbyder vi en prisgaranti – dette betyder, at hvis I har modtaget et tilbud på et intranet, PowerApp eller lignende, vil vi matche prisen. Men i modsætning til tilbudet du har modtaget fra den anden leverandør, matcher vi med en fast pris!

Hvorfor?

Ville den kloge læser spørge? – fordi vi tør have hånden på kogepladen og ønsker at fjerne alle risici for vores kunder når de vælger leverandør.

Projekter

Fast pris aftales på forhånd

  • - ingen overraskelser

Timepris

DKK1.250

  • Ingen binding
  • Pr. påbegyndt 15 minutter

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock