NEWSECs SharePoint-intranet gør dem leverandøruafhængige

SharePoint-intranet, NEWSECs SharePoint-intranet gør dem leverandøruafhængige

Nyt fremtidssikret intranet til Newsec

NEWSECs nye SharePoint-intranet løfter brugeroplevelsen og gør dem leverandøruafhængige

Newsec ville ikke længere være afhængige af én leverandør, når de skulle udbygge deres intranet. Derudover ville de fremtidssikres og slippe for den løbende årlige licensomkostning på deres “Intranet in a box”-løsning fra Wizdom.

Blue Dock udførte et migreringsprojekt fra SharePoint 2010 til SharePoint 2016. Her fjernedes alt custom code og fokuseredes i stedet på at benytte en standard med et visuelt lag ovenpå. SharePoint er en meget kompetent platform som intranet. Med mere end 200.000 virksomheder tilknyttet og utallige muligheder og funktioner er SharePoint en genial løsning, når man er ude i at forbedre sin intranet-løsning.

Det betyder, at Newsec i dag kan opgradere deres løsning med løbende opdateringer uden at skulle tilpasse intranettet. Derudover kan de frit vælge, hvem der skal hjælpe dem. Det nye intranet har gjort dem leverandøruafhængige.

Udover at gennemføre migrering af indhold gav vi hos Blue Dock også løsningen en visuel og moderne identitet, som øger brugervenligheden – til glæde for alle brugere. Newsec har efter implementeringen af SharePoint-intranet fået en bedre måde at styre flowet af informationer internt i virksomheden og mange andre fordele.

Læs mere om hvordan vi arbejder med intranet her