DATEA migriert ihr internes Netzwerk von “In a box” zu Standard

NEWSEC SharePoint intranet

Nyt, fremtidssikret SharePoint 2016 intranet til DATEA løfter brugeroplevelsen og gør dem leverandøruafhængige.

DATEA traf en beslutning. Det var en omfattende, men fornuftig en af slagsen. De ville ikke længere være afhængig af én leverandør, når de skulle udbygge deres intranet. Derudover ville de fremtidssikres og slippe for den løbende årlige licensomkostning på deres “Intranet in a box” løsning fra Wizdom.

Blue Dock udførte et migreringsprojekt fra SharePoint 2010 til en SharePoint 2016 og fjernede alt custom kode og fokuserede i stedet på at benytte standard med et visuelt lag ovenpå.

Det betyder, at DATEA i dag kan opgradere deres løsning med løbende opdateringer uden skulle tilpasse intranettet. Derudover kan de frit vælge, hvem der skal hjælpe dem. Det nye intranet har gjort den leverandøruafhængige.

Udover at gennemføre migrering af indhold gav Blue Dock også løsningen et visuelt og moderne identitet som øger brugervenligheden – til glæde for alle brugere.

  Kontaktieren Sie uns

  Kontaktieren Sie uns für ein gratis Angebot

  Rufen Sie uns an unter

  +45 8853 9800

  NEWSECs SharePoint-intranet gør dem leverandøruafhængige

  NEWSEC SharePoint intranet

  Nyt fremtidssikret intranet til Newsec

  NEWSECs nye SharePoint-intranet løfter brugeroplevelsen og gør dem leverandøruafhængige

  Newsec ville ikke længere være afhængige af én leverandør, når de skulle udbygge deres intranet. Derudover ville de fremtidssikres og slippe for den løbende årlige licensomkostning på deres “Intranet in a box”-løsning fra Wizdom.

  Blue Dock udførte et migreringsprojekt fra SharePoint 2010 til SharePoint 2016. Her fjernedes alt custom code og fokuseredes i stedet på at benytte en standard med et visuelt lag ovenpå. SharePoint er en meget kompetent platform som intranet. Med mere end 200.000 virksomheder tilknyttet og utallige muligheder og funktioner er SharePoint en genial løsning, når man er ude i at forbedre sin intranet-løsning.

  Det betyder, at Newsec i dag kan opgradere deres løsning med løbende opdateringer uden at skulle tilpasse intranettet. Derudover kan de frit vælge, hvem der skal hjælpe dem. Det nye intranet har gjort dem leverandøruafhængige.

  Udover at gennemføre migrering af indhold gav vi hos Blue Dock også løsningen en visuel og moderne identitet, som øger brugervenligheden – til glæde for alle brugere. Newsec har efter implementeringen af SharePoint-intranet fået en bedre måde at styre flowet af informationer internt i virksomheden og mange andre fordele.

  Læs mere om hvordan vi arbejder med intranet her