Vanilla mockup
VORES

Kompetencer

Vi har arbejdet og implementeret løsninger på SharePoint siden 2003 og var nogle af de første til at implementere løsninger på Office 365 i danmark.

Så vi kender alle områder af platformen og formår at gøre det simpelt og brugtbart for jer, uanset om det drejer sig om SharePoint, PowerApps, Flow eller en af de andre teknologier.

Selv hvis jeres behov ligger udenfor Office 365, så kan vi også hjælpe jer. Med over 100 special udviklede applikationer, websites og mobile apps så vi sikre på også at kunne løse jeres udfordringer, stort som småt.

Og som altid når du handler med Blue Dock, så leveres alt til fastpris og rådgivning og mindre support opgaver – en aftale er en aftale.

Den mobile arbejdsplads

SUPPORT

Vi mener alle skal have ret til god service og support. Derfor tilbyder vi gratis supportaftale til vore kunder, og vi kommer gerne forbi og hjælper jer i gang.

Vi står selvfølgelig også til rådighed ved løbende support og vejledning, også selvom I allerede har en anden it-leverandør.

I betaler ikke for en supportaftale. Heller ikke for at komme forrest i køen, hvis der er hastesag, og vi garanterer svar indenfor 24 timer.

Derudover garanterer vi, at jeres virksomhed møder samme konsulent hver gang – fra første møde til endelig implementering og efterfølgende support

Har I et spørgsmål, så send det til vores konsulenter på support@bluedock.dk eller ring til os på telefon 6916 0381.

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock