Nyhed: Intranet-leasing helt uden udbetaling

intranet leasing

Nu kan selv de mindre virksomheder opgradere til en moderne digital arbejdsplads

En moderne digital arbejdsplads skal ikke kune være for de store virksomheder. Det slår Blue Dock et slag for. Derfor tilbyder vi en intranet-leasing på 12, 24 eller 36 måneder og efter endt leasingperiode, er løsningen jeres. Der er ingen udbetaling, og eneste forudsætning er en Office 365-licens med SharePoint, hvilket løsningen er bygget op omkring.

Slut med uforudsigelige omkostninger

Etablering af et moderne, brugbart intranet kan være en stor og uforudsigelig omkostning for de fleste mindre og mellemstore virksomheder. Pludselig dukker uventede efterregninger ind ad døren, som du nu skal tage stilling til.

Dette er ikke tilfældet med intranet-leasing. Med udgangspunkt i vores Vanilla-løsning skræddersyer vi en platform til jeres virksomhed uden uforudsigelige omkostninger undervejs. I kan altså være helt sikre på, at I ikke får nogen ubehagelige overraskelser ind ad døren.

Slut med driftsomkostninger

At drive et intranet og fildrev lokalt kan være yderst omkostningsfuldt. Med et intranet udarbejdet af os kan disse omkostninger fjernes totalt, da løsningen håndteres af Microsoft på deres servere til en licenspris, der er en brøkdel af, hvad man typisk betaler danske konsulenthuse for at drive tilsvarende.

Samtidigt er sikkerheden og stabiliteten langt over, hvad tilsvarende kan tilbydes til hos et lokalt datacenter.

Vi oplever ligefrem, at vores kunder sparer penge på at lease et intranet hos Blue Dock. Derudover øges deres fortjeneste, da medarbejderne opnår større effektivitet.

Fleksibilitet for alle pengene

Selvom udgangspunktet er en standardløsning, så tilpasses den jeres behov. Det samme er tilfældet med leasing-aftalen. I kan lave en aftale på 12, 24 eller 36 måneder med eller uden udbetaling. Ønsker I at afslutte samarbejdet før tid, er dette også til hver en tid muligt uden meromkostning.

Da I integrerer jeres dokumenter i løsningen, og den derved bliver en vigtig del af jeres medarbejderes hverdag, er løsningen også jeres, når leasingaftalen afsluttes. Det betyder, at I herefter selv ejer løsningen og kan gøre med den, hvad I vil, så længe I ønsker.

Læs mere om hvordan vi arbejder her og kontakt os gerne nedenfor og få et gratis og uforpligtende tilbudsmøde.