NKT Cables – ein strategisches Werkzeug, dass alle verstehen

NKT

Med et nyt strategiredskab kan NKT Cables forbedre deres konsolidering af strategiarbejdet.
Det er nu blevet muligt for NKT Cables at konsolidere strategiarbejdet på tværs af hele organisationen i et fælles format, som kan forstås og anvendes af alle.

Løsningen er baseret på SharePoint Online og bliver et vigtigt strategiredskab for virksomhedens top 100 ledere, samt det globale strategikontor. Her er det muligt for alle med adgang at følge de strategiske tiltag, se de ansvarlige, se egne opgaver, historikken og ikke mindst status på opgaverne.

Med et brugervenligt dashboard får brugerne – de top 100 ledere og strategikontoret – et hurtigt overblik og alle tiltagene.

SharePoint Online-løsningen hjælper NKT Cables med at opfylde deres ønsker om at standardisere en række processer, give ensretning, transparens, agilitet og nye kommunikationsmuligheder.

Hvem er NKT Cables?
Som en del af NKT A/S-koncernen er NKT Cables en førende, global leverandør til energisektoren.
Med et skarpt fokus på højteknologiske, innovative og bæredygtige løsninger til deres kunder, lancerede de i september 2015 en ny Excellence 2020-strategi. Nøgleelementerne i denne strategi omhandler især at være de bedste i forhold til deres investorer, kunder og medarbejdere.