Sagshåndtering på SharePoint

Håndter jeres sagshåndtering på SharePoint Online platformen for at sikre, at brugerne arbejder på en velkendt platform uden at skulle købe nye systemer eller licenser.

Blue Docks’ SharePoint sagshåndteringssystemer integrerer problemfrit med de fleste medlemssystemer/CRM systemer, hvilket gør sagshåndteringen mere effektiv for jeres sagsbehandlere. Vi sikrer også en problemfri integration med Outlook, så mails nemt kan overføres direkte fra Outlook til medlemssagerne.

Vi har blandt andet leveret sagshåndtering systemer til Dansk Blindesamfund, Tandlægeforeningen og International Media support. Alle løsningerne er skræddersyet til deres behov så medarbejderne ikke behøver at tilpasse deres arbejdsgange til systemet, men systemet er tilpasset deres arbejdsgange.

Integrationer til CRM og Outlook

En grundlæggende betingelse for et effektivt sagshåndteringssystem er integrationen med medlemssystemet, således at alle medlemsinformationer er til rådighed, når sagen håndteres.

Desuden er det essentielt, at eventuelle dokumenter eller emails, der er sendt til jer, nemt kan blive arkiveret under det relevante medlem og sag, uden nødvendigheden af at skifte mellem forskellige systemer.

Et sagshåndteringssystem fra Blue Dock bygger på standard Modern SharePoint, så I selv kan vedligeholde og videreudvikle på løsningen, hvis I skulle ønske det.

Tilpasset jeres behov

At gennemgå et implementeringsforløb med Blue Dock er en iterativ proces, hvor vi sammen definerer en løsning, der opfylder jeres specifikke behov. Vi udarbejder grafiske illustrationer af løsningen, så I med sikkerhed ved, hvad der vil blive leveret. Jeres sagsbehandlere har mulighed for at godkende, at den illustrerede løsning møder deres behov og passer ind i deres arbejdsprocesser, før I forpligter jer til det endelige projekt.

Når I er tilfredse med de visuelle fremstillinger af løsningen, vil I modtage et endeligt tilbud med fast pris. Herefter kan I se frem til at implementere jeres nye sagshåndteringssystem inden for en tre-måneders periode.

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock