Dokumenthåndtering på SharePoint

Udnyt mulighederne i Microsoft 365

I har allerede adgang til et af markedets bedste dokumenthåndteringssystemer gennem jeres Microsoft 365 licenser. Alligevel findes der dokumenter på jeres “gamle” fildrev, eller som mange andre virksomheder, har I skabt en uorden af dokumentbiblioteker og websteder på jeres SharePoint/Teams-websteder.

I løbet af 10 år har Blue Dock hjulpet mere end 100 danske virksomheder med at optimere deres brug af SharePoint dokumenthåndtering og strukturere deres dokumenter for at opfylde GDPR krav. Vi sørger for, at brugerne kan arbejde som de plejer via stifinder, Teams eller online.

Struktur på jeres dokumenter

Ønsker I at strukturere jeres dokumenter bedre, for eksempel i forbindelse med projektledelse, kontraktstyring, kvalitetssikring eller andet? Eller ønsker I simpelthen at have lettere ved at finde relevante dokumenter?

Vi kan hjælpe. Det er dog vigtigt, at brugerne kan fortsætte med at arbejde på den måde, de altid har gjort. Det betyder, at hvis de er vant til at bruge en stifinder, skal de have mulighed for at fortsætte med det, men med understøttelse af de nye muligheder i SharePoint, både i forhold til sikkerhed og samarbejde.

Vi sørger for, at ændringer sker med respekt for hver enkelt medarbejder, uanset deres tekniske evner. Vi sikrer, at forandring ikke kun er en midlertidig handling, men fortsætter, selv når hverdagens travlhed melder sig.

Nem og smertefri migrering

Vi kan uden problemer og ganske enkelt flytte dokumenter fra jeres nuværende fildrev til SharePoint. Takket være vores systematiske migreringsproces, kan jeres medarbejdere fortsætte med deres arbejde, mens vi opbygger den nye struktur i SharePoint og flytter filerne.

Det betyder ingen driftsstop for jeres medarbejdere.

For at migrere filerne, bruger vi et af de bedste værktøjer på markedet, hvilket garanterer at ingen filer eller stamdata mistes under processen.

Hvis jeres filer allerede er gemt på en ældre version af SharePoint og I ønsker at skifte til SharePoint online, står vi også klar til at assistere med dette.

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock