Den digitale arbejdsplads

SharePoint dokumenthåndtering

Sharepoint dokumenthåndtering er til stadighed en stor udfordring i mange virksomheder, og det kan være vanskeligt at finde en fælles platform at redigere dokumenter i på samme tid af flere personer. Mange FileShares er i dag vanskelige for brugerne at anvende, kræver forskellige logins, anden brugerflade og andre forhindringer, der sagtens kan undgåes med dokumenthåndtering på SharePoint.

Blue Dock har migreret dokumenter for mange virksomheder fra deres FileShares til en SharePoint løsning for dokumenthåndtering. Øget sikkerhed og effektivitet er blot nogle af de fordele jeres virksomhed vil opleve med SharePoint dokumenthåndtering på Office 365.

Dokumenthåndtering desktop
App dokumenthåndtering

Brugervenlighed i fokus med SharePoint

Med et nyt system for dokumenthåndtering på SharePoint og Office 365, sikrer I brugervenligheden. Brugerne kan fortsat arbejde med dokumenter i Office 365, og der er således ingen ændringer i brugerfladen.

Det bliver blandt andet muligt at co-author et dokument, der automatisk gemmer de nyeste ændringer fra alle brugerne samtidig. Jeres medarbejdere skal ikke ændre måden, de arbejder på.

Derudover bliver det muligt at gemme filerne online, så I altid har adgang til jeres dokumenter på alle platforme. Vi pålægger ikke brugere at skulle ‘tagge’ deres dokumenter eller arbejde anderledes.

Brugerne arbejder på samme platform som tidligere, brugervenligheden og effektiviteten forbedres, sikkerheden er i top og jeres virksomhed sparer penge.

Nem og smertefri migrering

Vi kan nemt og enkelt migrere dokumenter fra jeres nuværende FileShare til SharePoint. Vi bruger vores eget system, hvor data migreres imens der arbejdes. Det garanterer en nem og smertefri datamigrering. I kan dermed, fra dag til dig, optimere jeres måde at håndtere dokumenter internt i virksomheden til en mere sikker og effektiv måde.

Vi sørger naturligvis for at lave testmigreringer, der sikrer jeres virksomhed en enkel process uden overraskelser. Vi håndterer forløbet hele vejen igennem og garanterer et smertefrit forløb.

IPAd dokumenthåndtering
Projektportal SharePoint

Betalt af på 6 måneder

Det er ofte meget tidskrævende og dyrt at vedligeholde egne systemer til blandt andet dokumenthåndtering. Derfor ser vi ofte, at et system for dokumenthåndtering på SharePoint og Office 365 betaler sig selv hjem på blot 6 måneder – og det er inkl licens til Microsoft.

Derudover er der stort set ubegrænset mængde dataplads på en løsning hos Microsoft.

    Kontakt os

    kontakt os for et gratis tilbud

    Ring til os på

    +45 8853 9800