Ingleby med skræddersyet applikation til Health & Safety

skræddersyet applikation, Ingleby med skræddersyet applikation til Health & Safety

Ny Health & Safety portal til Ingleby

Blue Dock har udviklet en skræddersyet applikation til landbrugsvirksomheden Ingleby. Virksomheden havde behov for at digitalisere processen omkring deres Health & Safety-område.

Der var flere formål med portalen. Det primære var at synliggøre problemet og dermed kunne reagere hurtigere og mere effektivt på arbejdsuheld i de farme, de har rundt omkring i verden. Ved at digitalisere processen, er det blevet meget nemmere for både medarbejdere og ledelse at håndtere eventuelle arbejdsskader. Derudover var det også målet at kunne kommunikere og dele viden på tværs af landegrænser.

Såfremt der opstår en ulykke/et problem, og der skal skrives en rapport, kan dette gøres på alle platforme, da løsningen er responsiv. Derudover kan der tilføjes relevante data om episoden og eventuelle billeder, hvis det skulle være nødvendigt. Det gør at medarbejderen kan rapportere om ulykken fra det sted, den sker, i tilfælde af at der skal reageres hurtigt eller dokumenteres med billeder.

Medarbejdere kan aktivt se informationer og nyheder om fx håndtering af maskiner og procedurer. Ledelsen kan kommunikere både globalt med alle medarbejdere, men også lokalt med den enkelte farm. Det giver øget effektivitet og bedre kommunikation. Desuden skal den øgede tilgængelig af håndteringsmanualer sikre færre ulykker og større sikkerhed på arbejdspladsen.

Løsningen er en skræddersyet applikation til virksomheden i SharePoint og Office 365, hvilket blandt andet skal sikre en brugervenlig og intuitiv grænseflade. Med de to systemer er virksomheden derudover sikret, at deres data ligger trygt gemt, og de sikrer, at de overholder alle GDPR-krav.

Læs mere om hvordan vi arbejder med specialudviklede applikationer her

Hvem er Ingleby?

Ingleby Farms & Forests blev stiftet i 1998 og er vokset til en af verdens førende landbrugsvirksomheder indenfor produktion af højkvalitetsfødevarer gennem bæredygtigt landbrug. Virksomheden ejer landbrugsområder i 9 lande fordelt på 4 kontinenter. Inglebys mål er at lave bæredygtig og sund mad produceret på stabile og gode landbrug.