International Media Support – intranet implementation

International Media Support

Today, IMS’ employees can access the intranet, regardless of location, language or device and receive news as well as gain access to projects and documents.

I en stor organisation som IMS er det dialog, projektsamarbejde uhyre vigtigt – og derfor skal de have det rette værktøj. Dokumenter og kommunikation skal samles i projekter. Og alt det kan tilgås i netop dette system.

Dialog and project cooperation is extremely important in a large company as IMS and they need the right tools for that. Documents and communication have to be gathered in projects. All this can be achieved in particular this solution.

IMS was already running the full Office 365, where Blue Dock has delivered SharePoint Online to this particular intranet.

Who is IMS?

International Media Support is a non-profit organization working to strengthen local media, democracy and creating a dialog in countries with conflicts.

International Media Support – implementering af brugervenligt intranet

International Media Support

Med et nyt brugervenligt intranet har International Media Support nu fået en god platform til alle deres medarbejdere.

International Media Support (IMS) har i samarbejde med Blue Dock udviklet et brugervenligt intranet. Her kan medarbejderne uanset lokation eller sprog tilgå intranettet og modtage nyheder samt få adgang til projekter og dokumenter. Derudover kan platformen tilgås fra alle enheder, hvilket sikrer, at medarbejderen altid har adgang til intranettet. Alt dette bidrager til et godt samarbejde i organisationen og gør det nemmere at arbejde på tværs af landegrænser.

I en stor organisation som IMS er dialog og projektsamarbejde uhyre vigtigt – og derfor skal de have det rette værktøj. Dokumenter og kommunikation skal samles i projekter. Og alt det kan tilgås i netop dette system. IMS har i deres arbejde netop fokus på kommunikation og frihed til at udtrykke sig. Derfor er det også vigtigt, at de internt i virksomheden har mulighed for at have et stabilt kommunikationssystem og kan kommunikere mellem lande.

IMS havde allerede implementeret- og arbejdede i forvejen på Office 365. Hertil leverede Blue Dock en SharePoint Online-løsning med et brugervenligt intranet. SharePoint Online opererer i skyen og sikrer nem og hurtig deling af dokumenter indenfor virksomheden. Udover det gode samarbejde der er mellem de to systemer, så er IMSs data nu sikret via Microsoft og de opfylder automatisk alle GDPR-krav.

Læs mere om hvordan vi arbejder med intranet her

Hvem er IMS?

International Media Support er en non-profit organisation, som arbejder for at styrke lokale medier, demokrati og skabe dialog i lande, hvor der er uroligheder og konflikter. Med deres arbejde i mere end 30 lande verden over fokuserer de på at sikre pressefrihed og sikkerhed for journalister, hvor end de er.