SharePoint

Rådgivning og implementering

Vi har leveret alt inden for SharePoint Online og on-premise siden 2003. Uanset om du har behov for implementering af en ny løsning eller blot support til en allerede eksisterende løsning, står vi klar til at hjælpe.

Eksempler på SharePoint løsninger:

Med respekt for platformen så I selv kan videreudvikle

Implementering af en løsning på SharePoint er ikke en svær opgave, men det kræver erfaring for at gøre det korrekt.

Vi sikrer, at alt vi leverer, er implementeret med respekt for den underliggende platform, så I ikke behøver at ansætte en konsulent, hver gang Microsoft ruller en opdatering ud.

Vores løsninger er stabile og kræver ingen vedligeholdelse, bortset fra de opdateringer I selv ønsker.

Leverandør uafhængighed

Det er essentielt for os, at I har mulighed for at skifte leverandør efter vores arbejde er fuldendt, hvis I ønsker det. Vi ønsker ikke at binde jer til en serviceaftale, hvis det ikke er i jeres interesse.

Uanset om I har en serviceaftale eller ej, vil I modtage samme niveau af support. Vi har heldigvis ikke oplevet, i vores 10 år som Blue Dock, at en kunde har forladt os på grund af utilfredshed. Vi ser dette som et tegn på, at det vi gør, er det rigtige.

Jesper Haun, Hjerteforeningen

IT-Leder

Vi har fået udarbejdet nyt intranet og projektportal fra Blue Dock baseret på Office 365 og SharePoint  til at understøtte vores behov for bedre samarbejde, sikkerhed og vidensdeling. Nem proces hele vejen igennem og Blue Dock har desuden smertefrit migreret alle filer fra vores gamle fildrev til Office 365.

Peter Cavling, TandproTetikeren

Direktør

Vi er meget tilfredse med vores SharePoint Intranet løsning fra Blue Dock. Det giver vores 25 klinikker mulighed for at kommunikere både internt i den enkelte klinik og eksternt med andre klinikker og er nem at arbejde i.
Platformen er tilgængelig på alle platforme og Blue Dock gjorde processen nem og overskuelig.Vi anbefaler Blue Dock som partner.

Tonni Nordal,
CO-RO

Business Solution Architect

Blue Dock er meget hurtige til at eksekvere. Det giver os mulighed for, på en enkel, økonomisk og ikke mindst brugerinvolverende måde, at sikre vi bruger vores ressourcer rigtigt. Vi har haft stor glæde af samarbejdet, og ikke mindst sparringen med det vi føler er et professionelt, pragmatisk og fremsynet fokus hos Blue Dock’s konsulenter.

Udvalgte SharePoint leverancer

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock