Bækkeskovvej 5, 2665 Vallensbæk Strand.

SharePoint

SharePoint

Rådgivning og implementering

Vi leverer alt inden for SharePoint Online og on premise  og har gjort det siden 2003.

Uanset om du ønsker en ny løsning implementeret eller blot support til en eksisterende løsning så kan vi hjælpe.

Eksempler på SharePoint løsninger:

Office 365 intranet
Vanilla intranet på IPad

Med respekt for platformen så I selv kan videreudvikle

Det er ikke svært at implementere en løsning på SharePoint, men det kræver erfaring for at gøre det rigtigt.

Alt hvad vi leverer bliver implementeret med respekt for den underliggende platform, så I ikke behøver at tage fat i en konsulent næste gang Microsoft udruller en opdatering.

Vores løsninger er stabile og kræver ingen vedligeholdelse med undtagelse af de opdateringer I selv ønsker.

Leverandør uafhængighed

Det er vigtigt for os at I er leverandøruafhængige når vi er færdige. I skal som kunde altid kunne vælge en anden leverandør hvis I skulle blive utilfredse med os. Det er heldigvis ikke sket at en eneste af vores kunder har forladt os, men friheden skal I have.

Brugervenligt intranet

Jesper Haun, Hjerteforeningen

IT-Leder

Vi har fået udarbejdet nyt intranet og projektportal fra Blue Dock baseret på Office 365 og SharePoint  til at understøtte vores behov for bedre samarbejde, sikkerhed og vidensdeling. Nem proces hele vejen igennem og Blue Dock har desuden smertefrit migreret alle filer fra vores gamle fildrev til Office 365 – Blue Dock har levet 100 % op til vores forventninger.

Peter Cavling, TandproTetikeren

Direktør

Vi er meget tilfredse med vores SharePoint Intranet løsning fra Blue Dock. Det giver vores 25 klinikker mulighed for at kommunikere både internt i den enkelte klinik og eksternt med andre klinikker og er nem at arbejde i.
Platformen er tilgængelig på alle platforme og Blue Dock gjorde processen nem og overskuelig.Vi anbefaler Blue Dock som partner.

Tonni Nordal, CO-RO

Business Solution Architect, Office 365

Blue Dock er meget hurtige til at eksekvere. Det giver os mulighed for, på en enkel, økonomisk og ikke mindst brugerinvolverende måde, at sikre vi bruger vores ressourcer rigtigt. Vi har haft stor glæde af samarbejdet, og ikke mindst sparringen med det vi føler er et professionelt, pragmatisk og fremsynet fokus hos Blue Dock’s konsulenter.

Udvalgte SharePoint leverancer