CO-RO effektiviserer rekrutteringen med ny service fra Azure

CO-RO Azure

Virksomheden CO-RO, der specialiserer sig i frugtdrikke, har fået sig et nyt rekrutteringssite til deres hjemmeside via Azure.

Rekrutteringen hos CO-RO er effektiviseret med en Azure-service, som har integration til Dynamics Ax (nu Dynamics 365), udviklet af Blue Dock. Integrationen til Dynamics Ax betyder at alt er tilgængeligt i skyen og kan tilpasses det enkelte firmas behov. CO-ROs nye platform er enkel og effektiv for både ansøger og arbejdsgiver. Den høje brugervenlighed var et krav, da det var en platform, der skulle anvendes af alle.

Det er i al sin enkelhed, hvad CO-ROs nye website er. Her har jobsøgende mulighed for at ansøge uopfordret eller til de stillinger, som CO-RO har slået op. Her udfylder ansøgeren nemt og enkelte en ansøgningsblanket med alt hvad det måtte indbære, hvorefter ansøgningen sendes videre til virksomheden.

Systemet, websitet og integrationen er lavet af Blue Dock.

Ansøgninger går gennem en proces, og her ligger en service som er mulig med Azure bagved. Hos Blue Dock er vi specialister i Cloud-løsninger og udvikling af applikationer. En Cloud-løsning sikrer bedre integration, større sikkerhed og frihed, hurtigere levering og meget mere. Det er vigtigt for os, at I som virksomhed kan se funktionen i jeres system og kan bruge det til præcis de behov, I har. Vi tilbyder derfor skræddersyede applikationer efter jeres ønsker.

Læs mere om vores custom applications her