CO-RO opnår mange fordele med migrering af datacenter

CO-RO

Derfor skal du migrere dit datacenter til Azure

Med en udfasning af det lokale driftcenter og flytning til Azure oplever CO-RO færre omkostninger, bedre stabilitet og øget sikkerhed. Det samme kan du. En migrering af datacenter til Azure bringer nemlig mange fordele med sig, som er værd at se nærmere på.

Fordelene ved migrering af datacenter fra et lokalt driftcenter til et cloud-baseret som Azure er mange. Den tydeligste fordel er at Azure som nævnt er Cloud-baseret. Det betyder, at dine data ligger sikkert og trygt opbevaret.

Andre fordele er blandt andet:

  • Besparelse af penge på hardware
  • Forbedret sikkerhed og stabilitet
  • Billigere center både i drift og vedligeholdelse

Netop disse fordele nyder den danske fabrikant af læskedrikke og frys-selv is CO-RO godt af. Blue Dock har udført og rådgivet omkring en proces, der skal udfase det lokale driftcenter og flytte det til Azure.

En vedvarende proces

Rom blev ikke bygget på én dag, og det samme gælder for et cloud-baseret datacenter i Azure. Derfor bliver alle dokumenter, data og filer ikke rykket på én dag. Der er sat en proces i gang, som stabilt og sikkert udfaser det lokale driftcenter over en periode, til alt er 100% velplaceret og sikkert opbevaret i skyen på Azure.

Det vigtigste ved en migrering af datacenter er at have fokus på at bruge virksomhedens ressourcer rigtigt. Hos Blue Dock sikrer vi professionel og pragmatisk ekspertviden, der sikrer, at jeres nye datacenter er kompetent både nu og i fremtiden.

Har vi fanget jeres interesse, er det blot at give os et opkald på 51914488 eller sende en mail til jbl@bluedock.dk.