CO-RO nu med nyt Quality Management System

Quality Management System, CO-RO nu med nyt Quality Management System

Nyt system til CO-RO hjælper med kvalitetsstyring i produktionen.

Nyt Quality Management System (QMS) minimerer fejl i produktionen hos CO-RO og sikrer derved færre omkostninger. Vigtigst af alt, sørger systemet også for, at kvaliteten altid lever op til kundernes forventninger.

Blue Dock har i tæt samarbejde med CO-RO udarbejdet et system, der både fungerer internt i huset og samtidig imødekommer henvendelser fra kunder. Der er taget hensyn til netop CO-ROs behov og ønsker til et sådan system. Blue Dock har mange års erfaring med at udvikle specialtilpassede applikationer, der er tilpasset til det enkelte firmas behov. Hos CO-RO var det vigtigt med et system, der kunne finde fejl i produktionen, som derefter kunne fikses. Det skulle sikre virksomheden færre omkostninger og bedre omsætning. Det har de nu fået i deres nye Quality Management System, der kan opdage afvigelser og videreformidle problemet til de rigtige mennesker i virksomheden.

Mere konkret hjælper den første del af systemet Quality Assurence-afdelingen med audits af fabrikken og eventuelle afvigelser. Hvis der forekommer afvigelser, der forringer kvaliteten, oprettes der sager i CO-ROs Quality Management System. Her findes et workflow, der sikrer, at opgaven lander hos den rette medarbejder. Derved rettes der op på problemet og arbejdet dokumenteres.

Anden del af systemet modtager henvendelser fra kunderne gennem en formular på hjemmesiden. Henvendelserne lander i samme system, hvor et workflow sørger for, at opgaven kommer frem til den rette person eller afdeling.

Læs mere om hvordan vi arbejder med specialudviklede applikationer her

Hvem er CO-RO?

CO-RO A/S er producenten bag velkendte produkter som Sunquick, Sun Lolly og Suntop. Virksomheden har eksisteret siden 1942, og de har siden oplevet en imponerende vækst. Derfor er de i dag repræsenteret i over 70 lande, hvor de tæller over 1.000 medarbejdere globalt.