Digital undervisningsplatform – Valcon

Valcon

Valcon (Six Theta) har fået udviklet en digital undervisningsplatform af Blue Dock.

Gennem en digital undervisningsplatform kan virksomheden nu give deres kursister online adgang til undervisningsmoduler og dertilhørende præsentationer.

Platformen benyttes både til undervisningen og forberedelse. Da løsningen er bygget på Azure – som er en del af Office 365 – kan brugerne logge ind med deres virksomhedskonto. Her kan brugerne se de moduler, deres virksomhed har givet dem adgang til. Integrering med Azure har mange flere fordele end blot en nem log in-løsning. Læs mere om det her.

For at gøre det let for konsultationsvirksomheden Valcon at udvikle undervisningsmateriale, kan virksomheden opsætte alle undervisningsmodulerne i PowerPoint. Med få klik kan Valcon herefter konvertere filerne til HTML, så slutbrugerne får den optimale digitale og moderne oplevelse, når de tilgår undervisningsmaterialet.

Valcon kan med platformen effektivisere måden, hvorpå virksomheden træner nye medarbejdere og videreuddanner eksisterende medarbejdere. Det er en platform, der kræver meget lidt forståelse og erfaring med IT, og netop brugervenligheden gør platformen til et værktøj, der kan anvendes i hele virksomheden.

Hvem er Valcon?

Valcon er en skandinavisk konsulentvirksomhed, der opererer i 40 forskellige lande.