Dinitrol – Das Extranetzwerk ergab einzigartige Arbeitsgänge

Dinitrol

Nyt ekstranet øger effektiviteten og kvaliteten af medarbejdernes arbejde.
Et nyt SharePoint Online-baseret ekstranet giver Dinitrols medarbejdere og samarbejdspartnere mulighed for at have nem adgang til informationer såsom sprøjteskemaer, marketingmateriale, arbejdsbeskrivelser, formularer og nyheder.

På den måde kan Dinitrol dele og indhente viden, og de er sikret, at alle får den samme information.

Ekstranettet er udviklet af Blue Dock – og Blue Dock har sikret, at det visuelle design af ekstranettet matcher Dinitrols identitet.

Og ekstranettet tilfører hele virksomheden værdi. Det øger kvaliteten og effektiviteten af medarbejdernes arbejde.

Hvem er Dinitrol?
Dinitrol er en af Danmarks største leverandører af undervognsbehandling. På verdensplan har de mere end 70 års erfaring i rustbehandling.

De er en landsdækkende kæde af rustbeskyttelsescentre til biler, og de er som de eneste kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut.

  Kontaktieren Sie uns

  Kontaktieren Sie uns für ein gratis Angebot

  Rufen Sie uns an unter

  +45 8853 9800

  Dinitrol – ekstranettet gav ensartede arbejdsgange

  Dinitrol

  Nyt ekstranet øger effektiviteten og kvaliteten af medarbejdernes arbejde

  Et nyt SharePoint Online-baseret ekstranet giver Dinitrols medarbejdere og samarbejdspartnere mulighed for at have nem adgang til informationer såsom sprøjteskemaer, marketingmateriale, arbejdsbeskrivelser, formularer og nyheder.

  På den måde kan Dinitrol dele og indhente viden, og de er sikret, at alle får den samme information. Derudover kan de også sikre, at samarbejdspartnere ikke har adgang til andet, end Dinitrol har givet lov til.

  Ekstranettet er udviklet af Blue Dock – og Blue Dock har sikret, at det visuelle design af ekstranettet matcher Dinitrols identitet. Et ekstranet er et digitalt netværk som bruges af en virksomhed, der tilkobler et antal eksterne brugere. Disse eksterne brugere kan her tilgå siden med et brugernavn og en kode. Det kan fx være nyttigt, hvis eksterne brugere eller kunder skal kunne følge med i ordre, materialer, nyheder osv.

  Ekstranettet tilfører hele virksomheden værdi. Det øger kvaliteten og effektiviteten af medarbejdernes arbejde, hvilket i sidste ende er en bonus for virksomheden selv. Derudover frigiver det en masse tid og ressourcer i virksomheden, når kunderne selv kan logge ind på siden og følge med i diverse opgaver. Det gør det også nemt og sikkert at dele filer både internt mellem medarbejderne og eksternt med samarbejdspartnere. Dinitrol har med deres ekstranet mulighed for at justere hvor meget den enkelte samarbejdspartner, medarbejder eller kunde skal have adgang til.

  Hvem er Dinitrol?

  Dinitrol er en af Danmarks største leverandører af undervognsbehandling og rustbeskyttelse til biler. På verdensplan har de mere end 70 års erfaring i rustbehandling. De er en landsdækkende kæde af rustbeskyttelsescentre til biler, og de er som de eneste kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut.