Effektiv kontrakt- og kvalitetsstyring hos Elis

Udfordring

Elis stod over for en udfordring med at holde styr på kontrakter med deres mange leverandører. Der var behov for en løsning, der kunne sikre, at kontrakterne blev genforhandlet inden udløb og at de ikke alle skulle genforhandles samtidigt. Samtidig var der et behov for at gøre det nemmere for medarbejderne at finde relevante leverandører for specifikke produkter.

Løsning

Blue Dock blev valgt som partner til at udvikle en skræddersyet løsning. De implementerede en kontraktstyringsløsning, der samlede alle kontrakter og sikrede en jævn fordeling af genforhandlinger over tid. Denne løsning gjorde det også nemt for medarbejdere at finde den rette leverandør for et givent produkt, hvilket eliminerede behovet for at søge efter nye leverandører eller kontakte ansvarlige for produktinformation.

Udover kontraktstyring leverede Blue Dock også et kvalitetsstyringssystem, hvor Elis kunne dokumentere alle deres processer og procedurer. Dette system, baseret på SharePoint Online og integreret med Power Apps og Power Automate, sikrede versionsstyring og en godkendelsesproces. Når en procedure blev opdateret, skulle den godkendes, og en udløbsdato blev sat for revision.

Konklusion

Med Blue Dock’s løsninger har Elis opnået en mere strømlinet og effektiv kontrakt- og kvalitetsstyring. Dette har ikke kun givet værdi i form af tidsbesparelser og øget effektivitet men også sikret, at hele organisationen, på tværs af lande og forretning, arbejder ensartet og med de bedste procedurer.

Hvem er Elis

Elis er en virksomhed, der specialiserer sig i udlejning og vask af tekstiler til deres kunder. Dette giver kunderne mulighed for at genbruge tekstilerne igen og igen uden at skulle indkøbe dem selv. Elis lægger vægt på at designe deres produkter, så de tilbyder den bedste funktionalitet og holdbarhed, hvilket sikrer kvalitet og bæredygtighed i deres service.