Ejlskov får ny projektportal

Projektportal, Ejlskov får ny projektportal

Ejlskov har fået en ny responsiv projektportal baseret på Office 365 og SharePoint

Miljørådgivningsfirmaet Ejlskov har fået en ny responsiv projektportal som gør deres arbejde lettere. En responsiv projektportal kan tilgås uanset hvilken enhed og skærmstørrelse brugeren anvender. Alle vores løsninger er responsive og det fungerer perfekt i virksomheder med mobile medarbejdere. Det betyder i praksis at platformen tilpasser sig alle størrelser skærme, hvilket gør det nemt og enkelt at tilgå fra alle devices.

Derudover er løsningen integreret til deres timeregistreringssystem, så Ejlskov kun skal oprette projekter ét sted. Her kan virksomheden holde styr på opgavers indhold og omfang og samtidig registrere timer op mod dem. Ejlskov vækster kraftigt i disse år. Derfor ønskede de at optimere deres projekt- og dokumenthåndteringsystem så det passede til deres øgede behov.

Blue Dock udarbejdede et visuelt oplæg til et eksempel på systemet, der repræsenterede, hvordan vi forestillede os, at løsningen skulle se ud og fungere. Disse eksempler tilpassede vi i fællesskab med Ejlskov, indtil de var tilfredse og glade for den endelige løsning. Herefter igangsatte vi implementeringen.

Læs mere om hvordan vi arbejder med specialudviklede applikationer her

Hvem er Ejlskov?

Ejlskov A/S udfører professionel miljørådgivning for private og offentlige kunder i ind- og udland. De er eksperter i jord- og grundvandsforurening og bistår med forureningsundersøgelser, risikovurderinger og afværgeforanstaltninger.

Ejlskov varetager rollen både som rådgiver og entreprenør og har mange års erfaring med miljøprojekter og håndtering af forureningsproblematikker inden for en række forskellige brancher og industrier. Ejlskov blev etableret i 1999 og beskæftiger +20 fastansatte.