Ejlskov – Projektportal

Ejlskov

Ejlskov har fået en projektportal baseret på Office 365 og SharePoint, som er responsiv. Det betyder, at den tilpasser sig uanset hvilken enheder og skærmstørrelse, som brugeren er benytter og perfekt med de mobile medarbejdere.

Derudover er løsningen integrer til deres timeregistreringssystem, så Ejlskov kun skal oprette projekter ét sted.

Ejlskov vækster kraftigt i disse år. Derfor ønskede de at optimere deres projekt og dokumenthåndtering.

Systemet har Blue Dock udarbejdet et visuelt oplæg på, hvordan vi forestillede os, at løsninge skulle se ud og fungere.

Disse skærmbilleder tilpassede vi i fællesskab med Ejlskov, indtil vi blev enige om en løsning. Herefter igangsatte vi implementeringen.

Hvem er Ejlskov?

Ejlskov A/S udfører professionel miljørådgivning for private og offentlige kunder i ind- og udland.

De er ekspert i jord- og grundvandsforurening og bistår med forureningsundersøgelser, risikovurderinger og afværgeforanstaltninger.

Ejlskov varetager rollen både som rådgiver og entreprenør og har mange års erfaring med miljøprojekter og håndtering af forureningsproblematikker inden for en række forskellige brancher og industrier.

Ejlskov blev etableret i 1999 og beskæftiger +20 fastansatte.

  Kontaktieren Sie uns

  Kontaktieren Sie uns für ein gratis Angebot

  Rufen Sie uns an unter

  +45 8853 9800

  Ejlskov får ny projektportal

  Ejlskov

  Ejlskov har fået en ny responsiv projektportal baseret på Office 365 og SharePoint

  Miljørådgivningsfirmaet Ejlskov har fået en ny responsiv projektportal som gør deres arbejde lettere. En responsiv projektportal kan tilgås uanset hvilken enhed og skærmstørrelse brugeren anvender. Alle vores løsninger er responsive og det fungerer perfekt i virksomheder med mobile medarbejdere. Det betyder i praksis at platformen tilpasser sig alle størrelser skærme, hvilket gør det nemt og enkelt at tilgå fra alle devices.

  Derudover er løsningen integreret til deres timeregistreringssystem, så Ejlskov kun skal oprette projekter ét sted. Her kan virksomheden holde styr på opgavers indhold og omfang og samtidig registrere timer op mod dem. Ejlskov vækster kraftigt i disse år. Derfor ønskede de at optimere deres projekt- og dokumenthåndteringsystem så det passede til deres øgede behov.

  Blue Dock udarbejdede et visuelt oplæg til et eksempel på systemet, der repræsenterede, hvordan vi forestillede os, at løsningen skulle se ud og fungere. Disse eksempler tilpassede vi i fællesskab med Ejlskov, indtil de var tilfredse og glade for den endelige løsning. Herefter igangsatte vi implementeringen.

  Læs mere om hvordan vi arbejder med specialudviklede applikationer her

  Hvem er Ejlskov?

  Ejlskov A/S udfører professionel miljørådgivning for private og offentlige kunder i ind- og udland. De er eksperter i jord- og grundvandsforurening og bistår med forureningsundersøgelser, risikovurderinger og afværgeforanstaltninger.

  Ejlskov varetager rollen både som rådgiver og entreprenør og har mange års erfaring med miljøprojekter og håndtering af forureningsproblematikker inden for en række forskellige brancher og industrier. Ejlskov blev etableret i 1999 og beskæftiger +20 fastansatte.