Ellab migrerer opkøbte virksomheder ind i deres SharePoint

Ellab er en virksomhed med en mission om at reducere time-to-market og risikoen for produkttab for biotech- og Pharma virksomheder. Som en del af deres vækststrategi har de opkøbt virksomhederne Causa fra Holland og ProjectSupport fra Danmark. I den forbindelse havde Ellab brug for at få migreret alt data fra de opkøbte virksomheder ind i deres eget SharePoint-system på en sikker og effektiv måde. 

Ellab valgte at samarbejde med Blue Dock, som specialiserer sig i SharePoint-migration. Blue Dock hjalp Ellab med at migrere de to opkøbte virksomheders SharePoint Online over til Ellab’s SharePoint Online. 

Migrationen omfattede alt data, herunder Teams, SharePoint-filer, rettigheder, versioner og meget mere. Blue Dock sikrede, at migrationen blev udført på en sikker måde og med minimal disruption for Ellab og deres medarbejdere. 

Blue Dock leverede en skræddersyet SharePoint-migrationsløsning til Ellab, som gjorde det muligt for dem at integrere data fra de opkøbte virksomheder i deres eget system på en sikker og effektiv måde.