Louisiana – nu med nyt intranet

Louisiana ikon

Blue Dock har udviklet nyt intranet til Louisiana baseret på Office 365 og SharePoint.

Det nye intranet, som er blevet implementeret hos Louisiana, giver medarbejderne hurtig og nem adgang til de vigtigste informationer, der alle er at finde på forsiden. Elementer på forsiden trækker data fra resten af intranettet, så brugerne sparer mange klik frem og tilbage fra undersider. Dermed får brugerne adgang til seneste og vigtigste nyheder og dokumenter direkte fra forsiden.

Intranettet er opbygget på standard Office 365, men standard betyder ikke, at Louisiana er gået på kompromis – tværtimod. Intranettet er skræddersyet til Louisianas visuelle identitet med den ønskede funktionalitet.

Ved at opbygge intranettet på Office 365-platformen får brugerne adgang til en lang række fordele; hurtig og simpel nyhedsoprettelse, afdelingssites, effektivt dokumenthåndtering og -søgning osv. Derudover får de indblik i, hvor mange besøgende, der er på museet lige nu, hvor mange der forventes at komme, samt hvad der sker på Louisiana og meget meget andet.

Løsningen er implementeret så den automatisk kan følge Microsofts opdateringscyklus uden, at de skal kontakte os som IT-leverandør hver gang. Automatiske opdateringer fra Microsoft sikrer både ny funktionalitet, men ikke mindst optimal sikkerhed.

Arkitekturen bag intranettet sikrer også, at Louisianas medarbejdere kan få fuld glæde af Microsofts standard SharePoint mobil-app. Her kan de se seneste nyheder, søge medarbejdere, finde dokumenter og alt andet indhold, som ligger på intranettet. Alle vores løsninger er responsive – inklusiv Louisianas nye intranet. Det betyder, at brugerne kan tilgå platformen, uanset hvilken type enhed, de benytter.

Implementering af Louisianas nye intranet tog mindre end 3 måneder.