Network of Music Partners – nyt intranet

network of music partners

Network of Music Partners (NMP) har fået nyudviklet one-page-intranet med SharePoint og Office 365.

Det var virksomhedens ønske at få et intranet der var let for brugerne at navigere på og overskuelig for alle. Med hjælp fra Blue Dock er NMPs one-page-intranet nu med til at effektivisere arbejdsgangen og kommunikationen i virksomheden.

Forsiden indeholder de vigtigste nyheder for hver enkelt bruger. For at holde brugervenligheden i top, er der let adgang til relevante mapper, nyheder og dokumenter. Der er en menu i venstre side af intranettet med adgang til genveje, som brugerne selv kan administrere let og overskueligt.

Alle undersiderne er meget nemme at redigere, da det ikke kræver nogen egentlige tekniske kompetencer. Hvad end brugerne ønsker at oprette grupper, redigere tekst, tilføje billeder eller andet, er layoutet meget brugervenligt.

Et intranet på SharePoint og Office 365 tilbyder en meget brugervenlig platform, og vi arbejder ofte med one-page-intranet. Ved et one-page-intranet, er der adgang til de vigtigste informationer fra forsiden med mulighed for at åbne dokumenter og nyheder i pop-ups. Ved at udforme intranettet således, bliver brugerne sparet for at navigere frem og tilbage på undersider. Det gør det nemt og enkelt for alle i virksomheden at bruge intranettet.

Løsningen er selvfølgelig responsiv, så den er tilgængelig på alle platforme. Det betyder, at intranettet kan tilgås fra alle devices, hvilket gør det nemt at kommunikere allesteds fra.

 

Læs mere om hvordan vi arbejder med intranet her.

 

Hvem er NMP?

Network of Music Partners er en virksomhed, der har til formål at supportere talenter i musikindustrien ift. at sikre rettighederne til deres materiale. NMP blev stiftet i 2012 og har kontor i både Danmark og England.