NREP – Nyt SharePoint-intranet

NREP intranet

Ejendomsudvikleren NREP har netop effektiviseret kommunikationen i virksomheden via nyt intranet med SharePoint

NREP har fået nyt SharePoint og Office 365-intranet til at effektivisere kommunikationen i virksomheden. Intranettet er udviklet i samarbejde med Blue Dock og er tilpasset netop NREPs behov.

Intranettet har fokus på udelukkende at pushe nyheder ud til brugerne af intranettet. Derudover var det vigtigt for NREP, at intranettet var brugervenligt og intuitivt at anvende. Derfor designede vi et one-page-intranet, hvor alt indhold findes på forsiden. Når brugeren vil tilgå en ny side med fx en nyhed, åbnes et nyt pop-up-vindue, så brugerne slipper for at navigere på undersider.

Der er adgang til dokumenter på forsiden, der også åbnes i pop-ups, for endnu engang at sikre en brugervenlig oplevelse. Der er mulighed for at anvende søgefunktionen med såkaldt “search as you type”-funktion. Her bliver søgeresultaterne vist efterhånden, som brugeren skriver søgeordet. Det betyder, at brugeren slipper for at skrive hele den tekst, der søges efter. I tilfælde af, at brugeren ikke er helt sikker på stavemåden, kommer systemet selv med forslag, der gør det nemmere for brugeren at finde det, der søges efter.

Ved at udvikle løsningen på SharePoint og Office 365, sikres der en 100% skræddersyet løsning ift. ønsker og behov. Derudover er det et meget nemt system at anvende og kræver kun meget begrænset it-erfaring. Det gør det nemt for alle brugere at bruge systemet og effektiviserer arbejdsdagen.

Læs mere om hvordan vi arbejder med intranetudvikling her

Hvem er NREP?

NREP er en nordisk ejendomsudvikler og investor, der udvikler ejendomme med udgangspunkt i slutbrugerens behov. Her er fokus på at skabe langsigtet værdi for både lejere, investorer og lokalsamfundet.