Pandora implementerer nyt globalt intranet med Blue Dock

Pandora Intranet

Pandora, en global designvirksomhed, stod over for udfordringer med deres tidligere intranetløsninger. Det var baseret på klassisk SharePoint og matchede ikke længere deres behov som en virksomhed med flere kontorer over hele verden.

Pandora kontaktede Blue Dock for at få hjælp til at implementere et nyt intranet, som skulle være mere fleksibelt og brugervenligt end deres tidligere løsninger.

Løsningen med Modern SharePoint

Blue Dock foreslog en løsning baseret på modern SharePoint, med et visuelt lag, der ville sikre, at intranettet fungerede let og smidigt for medarbejderne i alle lande.

Det nye intranet er tilgængeligt for alle medarbejdere i hele Pandora, hvor medarbejdere kan filtrere de nyheder og informationer, der er relevante for dem. Der er også en hurtig søgemulighed, der kan vise sites og muligheder i de områder, som medarbejderne arbejder med.

Yderligere er der et medarbejderopslagsværk der gør det nemt at finde andre medarbejdere på tværs af virksomheden.

Brugervenligt intranet

Det nye intranet er også let at bruge for medarbejderne, og de kan nu selv oprette indhold og nyheder uden behov for oplæring hver gang der kommer en ny medarbejder.
Det er en intuitiv og brugervenlig løsning, der hele tiden udvikler sig og er bygget til at kunne videreudvikles, blandt er løsningen siden lancering også integreret i Teams.

1-page intranet

Blue Docks koncept med 1-page-intranet betyder, at nyheder, medarbejder opdateringer, medarbejderopslag og så videre åbner på forsiden, uden sideskift, hvilket medfører at medarbejdernes brug af intranettet er væsentligt større end hvis de skulle afvente indlæsning af sideskift, her gang de for eksempel prøver at åbne en nyhed.

Resultat

Gevinsten af den nye intranetløsning har været en stigning af visninger og produktion af nyheder og en forbedring af den interne kommunikation globalt.
Blue Dock takker for at få lov til endnu engang at få lov til at implementere et nyt intranet til Pandora og supportere samt videreudvikle SharePoint. Blue Dock er beæret over at få lov til at være SharePoint leverandør til Pandora globalt i over 13 år og håber på det gode samarbejde forsætter mange år frem i tiden.