Nyt SharePoint- og Office 365-intranet til Ingleby

Ingleby intranet

Nyt SharePoint- og Office 365-intranet forbedrer kommunikationen og effektiviteten hos Ingleby

Ingleby havde brug for et brugervenligt intranet, der enkelt og uden komplikationer kunne kommunikere nyheder ud til medarbejdere over hele verden. Derfor var det den rigtige løsning, at udvikle et SharePoint- og Office 365-intranet, da Microsofts programmer udgør en meget brugervenlig platform, der kræver meget lidt IT-erfaring for at kunne anvende.

Intranettet er udviklet i et såkaldt “one-page” design. Det betyder ganske enkelt, at stort set alle relevante informationer er tilgængelige på forsiden. Hvis brugeren ønsker andre dokumenter, er det stadig muligt at bevæge sig ind på undersider. Med fokus på brugervenligheden, åbnes der pop-up-vinduer til de forskellige nyheder, så brugerne undgår at åbne underside på underside. Det gør det super nemt at bruge det nye SharePoint- og Office 365-intranet for både it-kompetente medarbejdere og ikke mindst de medarbejdere, der gør sig knap så meget i systemer.

Desuden er intranettet responsivt, så det er tilgængeligt fra alle platforme. Det betyder, at den enkelte medarbejde kan tilgå intranettet fra forskellige devises, hvortil siden tilpasser sig netop den enhed. Det gør det nemt at følge med på intranettet, og medarbejderen kan altid orientere sig om nyt i virksomheden.

Læs mere om vores intranetløsninger her

Hvem er Ingleby

Ingleby Farms & Forests blev stiftet i 1998 og er vokset til en af verdens førende landbrugsvirksomheder indenfor produktion af højkvalitetsfødevarer gennem bæredygtigt landbrug. Virksomheden ejer landbrugsområder i 9 lande fordelt på 4 kontinenter. Inglebys mål er at lave bæredygtig og sund mad produceret på stabile og gode landbrug.