Nyt moderne intranet til alle ansatte på Skive College

Skive College

Blue Dock har implementeret nyt moderne intranet til Skive College baseret på Office 365 og SharePoint Online.

Intranettet giver alle medarbejdere en mobil- og desktop-adgang til nyheder, arrangementer, videoer, telefonbøger, dokumenter og meget meget andet.

Løsningen er implementeret i Skive Colleges design og visuelle identitet.
Skive Colleges intranet er endnu en intranet-løsning leveret på under tre måneder. Til fast pris og uden efterfølgende licenser eller omkostninger for Skive College.

Samtidigt er løsningen baseret på standard Modern SharePoint så den også fungerer når Microsoft tilføjer nye muligheder til Office 365 dog uden at gå på kompromis med den visuelle branding og tilpasninger, som kendetegner et nyt moderne intranet.

Jesper Bo Larsen takker Skive College for et godt samarbejde indtil videre. Det har været en stor fornøjelse at møde alle medarbejdere og vi håber, at løsningen bringer stor værdi til den interne kommunikation og vidensdeling.

Udtalelse fra Skive College:

Efter fusionen af to skoler, manglede vi ét fælles intranet og havde nogle klare ønsker og behov.
Blue Dock har leveret præcis den løsning, vi efterspurgte og har undervejs udvist en stor fleksibilitet. Intranettet blev leveret hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er en høj brugervenlighed, der sikrer, at alle medarbejdere kan bruge det, og har vi spørgsmål, kan vi altid ringe eller skrive.
Vi kan helt sikkert anbefale Blue Dock til andre.