Optimeret vidensdeling hos Ret&Råd-kæden

Ret og råd advokater

Nyt intranet hos Ret&Råd-kæden skaber bedre vidensdeling, samarbejde og øget kommunikation. Også selvom de er fordelt over hele landet.

Blue Dock har på Office 365/SharePoint leveret et nyt intranet til Ret&Råd-kæden. Formålet med intranettet er at øge den interne kommunikation samt optimere vidensdeling og samarbejde mellem de enkelte kontorer over hele landet.

Løsningen skal også sikre, at det altid er muligt for en advokat at finde en kollega fra et andet kontor, som har erfaring med den problemstilling, som den pågældende advokat står med. Det skal sikre, at de fortsat kan hjælpe deres kunder med at opnå landets bedste advokat-service.

Intranettet understøtter også efteruddannelse og tilmelding til kurser og meget andet.

Jesper Bo Larsen fra Blue Dock takker for et fantastisk samarbejde, hvor vi endnu engang har strukket grænserne for, hvor langt vi med standard SharePoint kan levere et personligt og designet intranet. Og det uden at gå på kompromis med platformen og de kommende opdateringer fra Microsoft.

Løsningen er selvfølgelig leveret til fast pris og uden efterfølgende omkostninger for Ret&Råd-kæden.

Hvem er Ret&Råd?

Ret&Råd er en landsdækkende advokatkæde med knap 150 medarbejdere. Ret&Råd-kæden blev etableret i 1995 efter en række selvstændige advokatfirmaer besluttede at slå sig sammen for at stå endnu stærkere.