Personligt intranet til Demants 15.000 medarbejdere

Demant logo

Nyt personligt intranet til alle medarbejdere hos Demants mange virksomheder og medarbejdere worldwide

Blue Dock har på SharePoint Online/Office 365 leveret et personligt intranet til alle medarbejdere hos Demant på globalt plan.

Demant stillede i foråret 2019 Blue Dock udfordringen at implementere et globalt intranet baseret på Office 365 / SharePoint. Det skulle understøttede den globale kommunikation, men samtidig også lokalt tilpasse brugerens personlige indstillinger.

På 3 måneder har vi i samarbejde med Demants interne SharePoint Team udviklet et nyt intranet, hvor alt indhold er målrettet den enkelte bruger og deres lokation, men samtidig også understøtter global kommunikation og branding.
Løsningen er implementeret, så Demants interne team selv kan videreudvikle på løsningen og tilpasse den til kommende behov.

Jesper Bo Larsen fra Blue Dock takker for det gode samarbejde. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med hele teamet bag intranettet, og vi ser frem til den kommende udrulningsfase.

Hvem er Demant?

Demant sætter fokus på at forbedre den lydmæssige kommunikationen og sikre, at alle får en mulighed for at blive inddraget i samfundet. Demant fokuserer på at hjælpe og forbedre levevilkårene for folk med høreproblemer, og giver dem mulighed for at kommunikere med samfundet omkring dem. Demant har virksomheder i mere end 30 lande og har mere end 14,000 ansatte. De er altså godt med på det globale marked.