PowerApps og Flow implementering

Sæt strøm til processerne med PowerApps og Flow

Blue Dock er specialister i at implementere løsninger med brug af PowerApps og Flow. Vi var med helt fra starten og har i dag leveret mange både større men også mindre løsninger baseret på Flow og Powerapps,.

Næsten alle vores løsninger gør brug af disse teknologier uanset om det er MUS, projektportaler, kvalitetsstyring eller noget helt fjerde, med PowerApps og Flow er det kun fantasien der sætter grænser.

Danske Spil MUS samtaler på PowerApps

Gør det avancerede simpelt

Med både PowerApps og Flow er der ingen grænser for hvad der er muligt. Kunsten her er ikke at gøre det muligt men holde det simpelt så løsningerne fortsat kan vedligeholdes internt uden I har brug for at ringe til os når de skal tilpasses.

Når vi implementerer en PowerApp eller et Flow så er det vigtigt for os at isolere de enkelte komponenter så I efterfølgende kan tilpasse dem selv.

Mange af vores kunder benytter også vores Flows eller PowerApps som fundamentet for automatisering af processer andre steder i forretningen, da det er let at tilpasse når man først er kommet igang.

Migrering fra Infopath og Workflows til PowerApps og Flow

Mange virksomheder har stadig rigtigt mange Infopath formularer og klassiske SharePoint workflows kørrende, disse har begrænset levetid før teknologien udfases af Microsoft.

Vi hjælper jer med at konvertere disse til moderne PowerApps og Flows.

Migrering af InfoPath til PowerApps

    Kontakt os

    kontakt os for et gratis tilbud

    Ring til os på

    +45 8853 9800