Power Platformen

Power App, Power Automate og Power Pages

Vi er den førende leverandør i Danmark inden for Power Platformen og har i de seneste år udviklet en bred vifte af løsninger inden for Power Automate, Power Apps og senest Power Pages.

Vores ekspertise dækker alt fra reminder flows til genforhandling af kontrakter, Power Apps til håndtering af medarbejderudviklingssamtaler (MUS), til Power Pages designet til indsamling af partneroplysninger.

Fantasien er vores eneste grænse, og vi er altid åbne for nye udfordringer. Tøv ikke med at udfordre os. Vi påtager os risikoen og leverer alt til en fast pris.

Gør det avancerede simpelt

Med Power Platformen er der ingen begrænsninger for, hvad du kan opnå. Udfordringen ligger ikke i at gøre tingene mulige, men i at holde dem enkle, så løsningerne stadig kan vedligeholdes internt uden behov for at kontakte os for tilpasning.

Når vi implementerer en Power App eller et Power Automate-flow, er det vigtigt for os at adskille de individuelle komponenter, så du selv kan justere dem efterfølgende.

Mange af vores kunder bruger også vores Flows eller Power Apps som grundlag for automatisering af processer andre steder i virksomheden, fordi det er nemt at justere, når man først er begyndt, og det er det perfekte supplement til SharePoint Online.

Træning og support

Vi står altid parat til at støtte jer, hvis I oplever problemer med en Power App eller noget lignende, eller hvis I bare har brug for inspiration til, hvordan I kan digitalisere jeres forretning med Power Platformen.

Hvis I ønsker at udforske mulighederne i Power Platformen internt, står vi også klar til at hjælpe jer med at komme i gang.

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock