Gør ligesom Rigspolitiet: Optimer dine automatiserede funktioner

Rigspolitiet automatiseret processer

Optimer dine automatiserede processer og gør dit arbejdsliv nemmere

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Gør du dine automatiserede processer mere effektive, vil du spare dig selv for en masse tid og ekstra arbejde. What is not to like?

Rigspolitiet fik ved hjælp af Blue Dock optimeret adskillige af deres automatiserede processer i et nyt udrullet intranet. Det indebar blandt andet funktioner som automatisk oprettelse af afdelingssider og “min side”-profiler, en optimeret infrastruktur som automatisk tilpasses anvendelsen samt andre ting, som foretages ud fra tilgængelige informationer.

Den grundlæggende base for et nyt intranet-site var allerede blevet leveret og udviklet, da Blue Dock fik opgaven. Vi tog derefter over med udrulningen af de automatiserede processer og implementerede samtidig nye funktioner og moduler, som tillod den effektiviserede automatisering.

Vi kunne dermed levere en ny intranet-løsning, der var funktionel og overskuelig til forskel for den gamle “in-a-box”-løsning. “In-a-box”-løsninger indebærer en komplet pakke, som virksomheden bliver stukket i hånden med alle mulige funktioner. Man får alt leveret på én gang, uden hjælp til opsætning og udpakning af funktioner. En uoverskuelig og kompliceret løsning.

Blue Dock hjalp Rigspolitiet med at få styr på deres “in-a-box”-løsning. Vi hjalp med udrulning af løsningen og gav rådgivning og ekspertviden undervejs. Alt sammen noget som bidrog til en intranet-løsning, som passede til netop Rigspolitiets behov.

Blue Docks ekspertise og intranet-løsning har gjort, at Rigspolitiet i dag har et tilpasset og overskueligt intranet-site, der passer til deres behov.

Læs mere om Rigspolitiets løsning der vandt Intranetprisen 2018 her.

Hos Blue Dock er mulighederne med et intranet mange. Det er her muligt at få rådgivning og ekspertviden på emnet, opbygning på SharePoint, få et leasingtilbud og meget mere. Læs mere om de mange muligheder for intranet-optimering her.