Nyt intranet og infoskærme til Vibocold

ViboCold

Vibocold leverer totalløsninger inden for køl og frys, og har cirka 100 ansatte. Med så mange ansatte er der særligt behov for en platform, hvor ledelsen let kan kommunikere med medarbejderne, og hvor medarbejderne let kan orientere sig i ny information, potentielle ændringer og andet relevant.

Derfor har vi i samarbejde med Vibocold udviklet et intranet, der imødekommer deres behov.

Mange muligheder – vælg de vigtige

Intranettet er opbygget på SharePoint, fordi det gør det muligt at trække data fra hele Office 365 pakken. Der er utrolig mange Office 365-applikationer, og her er det vigtigt at udvælge dem, der giver mest mening.

Vi har trukket data fra de mest relevante services og vist indholdet på forsiden af Vibocolds nye intranet. Medarbejderne får dermed hurtigt overblik over de vigtigste informationer og sparer mange klik frem og tilbage på undersider. Det giver en bedre og mere effektiv arbejdsgang.

“Vi havde ikke noget intranet, så vi startede op helt fra bunden, og havde behov for sparring og vejledning. Her var Blue Dock en rigtig god sparringspartner.”

Standard Office 365 og SharePoint 

Intranettet er baseret på standard Office 365 og SharePoint. Det betyder, at Vibocold sikrer, at deres løsning altid følger Microsofts opdateringscyklus uden at skulle gøre brug af konsulenter. Samtidig sikrer løsningen også, at Vibocold ikke er afhængige af deres IT-leverandør. Intranettet er baseret på en standard-løsning. Derved “låser” vi ikke Vibocold til at skulle benytte os som IT-leverandør, hvis de en dag skulle have lyst til at prøve noget andet.

Standard betyder dog ikke, at Vibocold har måtte gå på kompromis med design eller funktionalitet. Løsningen er 100% tilpasset Vibocolds visuelle identitet samt nuværende behov.

“Vi er glade for løsningen, der har givet os bedre rammer for vidensdeling og mulighed for nemmere at håndtere den interne kommunikation.
De mest centrale funktioner er fremhævet på intranettet, så man let kan holde sig opdateret.”

Mobilitet og infoskærme 

Mange af Vibocolds medarbejdere arbejder ikke foran en computer, og netop derfor er mobiltilgang og infoskærme essentielt.

I stedet for at implementere en separat løsning har vi benyttet SharePoint, og implementeret en tilpasset side målrettet infoskærme. På den måde har alle medarbejderne fuld adgang til intranettet uanset, hvor de befinder sig. Al information, der er tilgængeligt på intranettet, er også tilgængeligt på Vibocolds mobile SharePoint-app, så alle har mulighed for at være opdaterede. Medarbejderne kan også vælge at få en notifikation, når der bliver publiceret nyheder, så de ikke behøver at besøge intranettet hver dag.

Løsningen er leveret på cirka tre måneder fra første afklaringsmøde.

“Det har været en kanon oplevelse at samarbejde med Blue Dock og de har levet op til dét, de lovede.”