Implementierung eines digitalen Arbeitsplatzes bei Gubra

Gubra digital arbejdsplads

Gubras medarbejdere og ledelse har nu fået nem adgang til vigtige informationer med et nyt intranet.

Intranettet er leveret af Blue Dock i tæt samarbejde med Gubra og indeholder mange effektiviserende funktioner.

Ud over at dele vigtige informationer giver intranettet også Gubra mulighed for at samarbejde på tværs af organisationen med et projektrum og teamsites.

Blue Dock har implementeret et dokument-workflow, der gør det lettere at arbejde med dokumenthåndtering og styring heraf.

Hvem er Gubra?
Gubra er et dansk biotech-firma, som arbejder med fokus indenfor research af overvægt og diabetes
– det har de gjort siden 2008.

Implementering af digital arbejdsplads hos Gubra

Gubra digital arbejdsplads

Gubras medarbejdere og ledelse har nu fået nem adgang til vigtige informationer med et nyt intranet, der skal bidrage til udviklingen af en digital arbejdsplads

Det nye intranet er leveret af Blue Dock i tæt samarbejde med Gubra og indeholder mange effektiviserende funktioner, der skal danne ramme om en digital arbejdsplads.

Gubras nye intranet er udviklet med fokus på deres image og behov. Intranettet er skræddersyet til Gubras ønsker, og der er ingen elementer til stede, som virksomheden ikke har behov for. Det gør det nemt og overskueligt for medarbejdere og ledelse at bruge intranettet, hvilket i sidste ende effektiviserer kommunikationen i virksomheden. Derudover kræver det intet kendskab til webudvikling at bruge platformen.

Udover at dele vigtige informationer giver intranettet også Gubra mulighed for at samarbejde på tværs af organisationen med et projektrum og teamsites. Her kan medarbejdere tilgå forskellige opgaver og sites, hvor det digitalt er muligt at samarbejde og kommunikere om opgaver. Det giver virksomheden en stor fordel ift. mere effektive medarbejdere og mere tid til reelt arbejde.

Blue Dock har implementeret et dokument-workflow, der gør det lettere at arbejde med dokumenthåndtering og styring heraf. Alle medarbejdere i virkomheden har her adgang til dokumenter og det effektiviserer arbejdet. Herved bidrager en digital arbejdsplads til en lettere arbejdsdag og et bedre samarbejde i virksomheden.

Læs mere om hvordan vi udvikler vores intranet her

Hvem er Gubra?

Gubra er et dansk biotech-firma, som arbejder med fokus indenfor research af overvægt og diabetes. Det har de gjort siden 2008. Navnet Gubra er en forkortelse for de enkelte ord ‘gut’ og ‘brain’, der på dansk betyder ‘tarm/mave’ og ‘hjerne’, som var deres oprindelige forskningsområder.