NKT Cables – et strategiredskab alle kan forstå

NKT

Med et nyt strategiredskab kan NKT Cables forbedre deres konsolidering af strategiarbejdet

Det er nu blevet muligt for NKT Cables at konsolidere deres strategiarbejde med et fælles strategiredskabet. Den brugervenlige løsning henvender sig til de top 100 ledere og strategikontoret, og platformen kan forståes og anvendes af alle.

Løsningen er baseret på SharePoint Online og bliver et vigtigt strategiredskab for virksomhedens top 100 ledere samt det globale strategikontor. Her er det muligt for alle med adgang at følge de strategiske tiltag, se de ansvarlige, se egne opgaver, historik og ikke mindst status på opgaverne.

Med et brugervenligt dashboard får brugerne – de top 100 ledere og strategikontoret – et hurtigt overblik over alle tiltagene. Det skal være med til at sikre et optimeret strategiarbejde.

SharePoint Online-løsningen hjælper NKT Cables med at opfylde deres ønsker om at standardisere en række processer, give ensretning, transparens, agilitet og nye kommunikationsmuligheder.

Læs mere om hvordan vi arbejder med specialudviklede applikationer her

Hvem er NKT Cables?

Som en del af NKT A/S-koncernen er NKT Cables en førende, global leverandør til energisektoren.
Med et skarpt fokus på højteknologiske, innovative og bæredygtige løsninger til deres kunder, lancerede de i september 2015 en ny Excellence 2020-strategi. Nøgleelementerne i denne strategi omhandler især at være de bedste i forhold til deres investorer, kunder og medarbejdere.