Nordic Aviation Capital – fra dokument til dynamisk plan

specialudviklet SharePoint-platform, Nordic Aviation Capital – fra dokument til dynamisk plan

NAC har fået en SharePoint Online-baseret løsning, der hjælper dem med at danne overblik over projektet.

I en ny specialudviklet SharePoint-platform til NAC er det nemt at danne sig et overblik over projekter og opgaver ved hjælp af det brugervenlige dashboard. Systemet indeholder en oversigt over forskellige strategiske tiltag og viser, hvem der er ansvarlig, historikken og status.

NAC har oplevet en imponerede vækst de sidste år. Derfor skulle virksomheden bruge en platform, der i forbindelse med udrulningen af deres 2020-strategi, kunne hjælpe virksomhedens 25 ledere på tværs af hele kloden. Platformen skulle gøre strategien og dens underliggende initiativer lettilgængelig for hver af de 25 ledere.

Derfor fik de en løsning, som ikke længere blot er et isoleret dokument i direktørens skuffe. Derimod har de fået en dynamisk plan, der afspejler den forretningsmæssige virkelighed. Oven i købet kan platformen også løbende justeres af de ledere, der bruger den i deres daglige arbejdsgang.

Med en ny specialudviklet SharePoint-platform er det nu muligt for NAC at gøre deres strategi lige så dynamisk som deres forretning.

Løsningen er leveret af Blue Dock i tæt samarbejde med konsulentfirmaet The Consultning Firm.

Læs mere om hvordan vi arbejder med specialudviklede applikationer her

Hvem er Nordic Avation Capital?

NAC er førende på globalt plan, når det kommer til udlejning af fly. Virksomheden er oprindeligt fra Skive og blev grundlagt tilbage i 1990.

Siden etableringen har NAC oplevet en imponerende vækst, hvilket betyder at de i dag tæller over 170 medarbejdere fordelt på 10 lokationer over hele verden. De er i besiddelse af en flåde på over 350 fly og servicerer i dag mange af de største internationale flyselskaber.