Pandora migriert Daten von SharePoint 2010 nach Online

Pandora

Bedre performance og tilgængelighed er et af hovedargumenterne for at rykke fra SharePoint 2010 on premise til en cloud-baseret løsning. Og netop denne migrering fra eget datacenter til cloud-løsning har Blue Dock været med til at håndtere for Pandora.

Det drejede sig om 250.000 filer og dokumenter, som problem- og gnidningsfrit blev flyttet over på få dage. Og der var ikke plads til nedetider, eftersom systemet er globalt. Det betyder, at der altid – hele døgnet rundt – er brugere, der har behov for at tilgå de dokumenter, der skulle flyttes.

Overflytningen fra lokal opbevaring af dokumenter til opbevaring i skyen er en udfordring, som mange støder på. Men her viste Blue Dock, hvordan det kan gøres – hurtigt, effektivt og foruden nedetider eller problemer.

Pandora migrerer data fra SharePoint On-Premise til Online

Pandora

Blue Dock hjalp Pandora med deres migrering fra SharePoint On-Premise til en cloud-baseret løsning.

Bedre performance og tilgængelighed er et af hovedargumenterne ved migrering fra SharePoint 2010 On-Premise til en cloud-baseret løsning i Online. Netop denne migrering fra eget datacenter til cloud-løsning har Blue Dock været med til at håndtere for Pandora.

Det drejede sig om 250.000 filer og dokumenter, som problem- og gnidningsfrit blev flyttet over på få dage. Der var ikke plads til nedetider, eftersom systemet er globalt. Det betyder, at der altid – hele døgnet rundt – er brugere, der har behov for at tilgå de dokumenter, der skulle flyttes. Det kan virke trygt og sikkert at have sine dokumenter og data sikkert opbevaret on-site, og det fungerer også fint, hvis en virksomheds behov ligger internt og ikke globalt. Fordele ved opbevaring i skyen er automatisk opdatering af systemer, der er ikke behov for medarbejdere til at vedligeholde systemet, dokumenterne er tilgængelige globalt og meget mere.

Overflytningen fra lokal opbevaring af dokumenter til opbevaring i skyen er en udfordring, som mange støder på. Her viste Blue Dock, hvordan det kan gøres – hurtigt, effektivt og foruden nedetider eller problemer.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at migrere jeres filer her. Kontakt os også meget gerne for et gratis og uforpligtende tilbud