Tandprotetikeren har fået nyt skræddersyet SharePoint-intranet

Tandprotetikeren

Tandprotetikeren har fået nyt skræddersyet SharePoint-intranet udviklet af Blue Dock i Office 365 til at understøtte virksomhedens mål om øget kommunikation og bedre vidensdeling klinikkerne imellem.

Fra forsiden har medarbejdere adgang til de vigtigste nyheder og til alle relevante dokumenter. Det er muligt at kommunikere både eksternt mellem alle klinikkerne, men medarbejderne kan også logge ind på netop deres klinik og kommunikere internt.

For at effektivisere kommunikationen yderligere, har ledelsen valgt at integrere Yammer på forsiden af intranettet, hvilket fungerer rigtig godt. Yammer er virksomhedernes svar på Facebook, og kan med fordel anvendes til hurtig kommunikation. Det har været en stor succes for Tandprotetikeren at få Yammer integreret på et nyt skræddersyet SharePoint-intranet. Derudover kan Yammer bruges til hurtigt at få besvaret eventuelle spørgsmål på tværs af hele organisationen.

Overordnet set har Tandprotetikeren fået en løsning, der øger samarbejdet og samspillet mellem klinikkerne. Det hele foregår let og simpelt, mens kommunikationen både eksternt og internt samtidig er blevet nemmere.

 

Hvem er Tandprotetikeren?

Tandprotetikeren er en landsdækkende kæde med tryghedsgaranti og en ”pengene-tilbage”-kultur, hvis kunderne ikke er tilfredse. Tandprotetikeren og dens 25 tandproteseklinikker er specialister i tandproteser. Deres mål er at skabe skræddersyede tandproteseløsninger til deres patienter. Det sker gennem omsorg, høje kvalitetskrav og med fokus på detaljen.