Hvad skal vi med en digitaliseringsstrategi?

Digitaliseringsstrategi

Når det går godt i virksomheder, spekuleres der ikke altid i en digitaliseringsstrategi. Måske glemmer man at stille spørgsmålet: Er der noget, vi kan gøre bedre?

Og ja, det går godt mange steder – i hvert fald set på bundlinjen. Men når det går godt, har vi ofte rigtig travlt, og nogle af os bliver stressede. Måske netop derfor, vil det have stor betydning for jeres virksomhed, hvis I er opmærksomme på, hvordan I optimerer arbejdsgangen.

Hvor løber vi for stærkt?

Når man løber stærkt, kan det samtidig synes alt for stort og tidskrævende at skulle implementere nye løsninger. Hvordan skal vi gøre det? Og hvordan får vi tiden til det? Vi tror på, at I kan få en sundere og mere effektiv forretning, hvis I stadig tager jer tid til at se på hvor i virksomheden, det måske ikke går så godt.

I samarbejde med jer kan vi hjælpe med at udvikle digitale løsninger, der passer til jeres behov og gør hverdagen lettere. Virksomheder bør ruste sig til dårligere tider, der uden tvivl kommer før eller senere. Begynder man først at effektivisere dér, kan det være for sent. Og det er netop her, at en digitaliseringsstrategi kan gøre en forskel.

Sådan gør vi

For at gøre det nemt for jer, har vi valgt at arbejde på en anderledes måde. Fx tegner vi løsninger 1:1, så I kan se dem med jeres egne øjne. I slipper derfor for at skulle forestille jer løsningen udfra en masse beskrivende tekst. Samtidig arbejder vi agilt. Og hvad betyder det?

Fos os betyder det, at vi lægger utrolig meget vægt på, at udviklingen af en digitaliseringsstrategi sker i samarbejde med den pågældende virksomhed. Samtidig udvikles strategien i en dynamisk verden, hvor behov og andre forhold skal have lov til at ændre sig undervejs i processen. Derfor har I og vi lov til at blive klogere, og potentielt ændre 100% retning uden, at det koster jer ekstra.

For at I hurtigst muligt kan komme i gang og samtidig komme i mål, er det nemlig altafgørende, at vi i samarbejde kommer frem til jeres konkrete behov.

Konkrete eksempler

Vi har udviklet og implementeret en ny digital platform til opgavehåndtering for en virksomhed, der lever af at udføre udendørs-services i hele Danmark. Platformen digitaliserer planlægning og håndtering af opgaver, og styrker samtidig virksomhedens kommunikationen med deres kunder.

Hos et større internationalt konsulenthus har vi udviklet en digital platform, der digitaliserer hele processen fra at finde kunder og projekter til at matche dem med de rigtige medarbejdere.

I kan se eksempler på, hvad vi har udviklet sammen med andre kunder her.