Kvalitetsstyring på SharePoint

Vi kan skilte med 10 års erfaring inden for levering af QMS løsninger, der er baseret på SharePoint Online. Vores løsning dækker alle aspekter af et kvalitetsstyringssystem og bliver tilpasset til jeres specifikke behov. Uanset om I har brug for kvalitetsdokumentation, audithåndtering, kvalitetssikring eller afvigelseshåndtering, er vores platform i stand til at håndtere det hele som en samlet løsning.

Med en QMS-løsning fra Blue Dock kan I bruge de Microsoft 365 licenser, I allerede ejer. Dette betyder ingen ekstra omkostninger, og brugerne vil arbejde på en platform, de allerede er bekendt med.

Kvalitetsdokumentation

Løsningen for kvalitetsdokumentation sikrer, at I opfylder alle dokumentationskrav i forbindelse med eventuelle certificeringer. I har dokumentation for alle versioner, godkendelsesprocesser, informationskrav og opdateringskrav.

Desuden sikrer løsningens effektive søgemotor, at jeres medarbejdere kan finde relevante dokumenter, både fra mobil og desktop, når det er nødvendigt.

Før I beslutter jer for at vælge os som leverandør, vil vi give jer en fuldstændig visuel præsentation af, hvad I får, og hvad det samlede beløb vil være – på den måde sørger vi for, at I ikke får nogen ubehagelige overraskelser.

Audit og afvigelseshåndtering

Vores audit- og afvigelseshåndteringssystem digitaliserer processen og centraliserer al dokumentation. Dine medarbejdere kan interagere med og rapportere afvigelser både fra deres mobil, hvis de er på farten, eller håndtere afvigelser via deres pc.

Afvigelser kan opstå i produktionen, ulykkesregistrering eller andre observationer, når medarbejderen er på farten.

Løsningen er som resten af QMS systemet bygget på SharePoint online, med understøttelse af PowerApps til formularer og PowerAutomate til proces understøttelse.

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER

    Få et tilbud på jeres nye løsning fra Blue Dock