Ligheden mellem en humlebi og Blue Dock

Blue Dock logo

Ligheden skal ikke findes mellem bien og virksomheden. Ligheden skal findes i den måde, vi driver forretning. En humlebi burde ikke være i stand til at flyve. Kroppen vejer ganske enkelt for meget i forhold til, hvad dens vinger burde kunne bære. Alligevel flyver den.

Hvorfor er vores logo en humlebi?

Hos Blue Dock er vi gentagne gange blevet spurgt til et tilsvarende dilemma. Hvordan kan I køre agile projekter til fast pris?

Hvis ikke vi er de eneste, så er vi én af de meget få IT-virksomheder i Danmark, der netop udvikler agile IT-projekter til fast pris. Vores kunder har mulighed for at ændre retning undervejs i et forløb uden, at det kommer til at koste en krone mere end det tilbud, de blev præsenteret for, før projektets opstart.

Blue Dock består af tre grundlæggende hjørnesten:

  • Alle projekter skal køres agilt og til fast pris
  • Alle projekter skal være leveret inden for tre måneder
  • Vi vil levere branchens højeste kvalitet til den bedste pris

En humlebi burde ikke kunne flyve. På samme måde burde vi som IT-virksomhed ikke kunne køre agile IT-projekter til fast pris, men med over 100 projekter på fem år, har vi bevist, at det kan lade sig gøre.

Bliver det så dyrere?

Vores konsulenter er nøje udvalgt, så vi er sikre på, at vores kunder altid får den bedste oplevelse. Derudover har vi et stærkt og agilt udviklingsteam. Vi har valgt at nedprioritere overdådige kontorlokaler og frokostordninger til fordel for at kunne tilbyde en bedre pris, bedre service og i sidste ende, den bedste løsning til kundens behov.

Lange løsningsbeskrivelser på 100 sider er spild af kundens penge og vores tid. Derfor tegner vi løsningen 1:1. Det betyder, at I kan se hvordan jeres IT-løsning kommer til at fungere, fremfor kun at læse om det.

Desuden har vi udviklet vores egen skræddersyede platform til timeregistrering, opgavehåndtering og projektstyring, der gør det muligt for os at kunne servicere vores kunder både hurtigere og bedre.

Så binder kunden sig vel i længere tid?

Nej, tværtimod. Det er aldrig sjovt, hvis man er kunde et sted, fordi man skal – og ikke fordi man har lyst. Derfor har vi ingen binding, og I kan frit vælge en anden IT-leverandør uden at miste kontrol over den nuværende IT-løsning.

Vi tror på, at tillid er byggestenen i ethvert godt forhold. Det samme gælder for forholdet til vores kunder. Hvis kunderne ikke stoler 100% på os, finder de en anden leverandør. Det er én af årsagerne til, at vi altid præsenterer vores kunder for en fast pris, før vi går i gang med et projekt.