Organization Assets Library: Sådan organiserer I jeres billeder

Organization Assets Library

Med funktionen ‘Organization Assets Library’, omfatter Office 365 nu muligheden for at oprette ét samlet bibliotek for din virksomhed. Så kan alle billeder altid tilgås nemt og hurtigt, og de er automatisk tilgængelige for de relevante medarbejdere i virksomheden.  

Hvad er et Organization Assets Library? 

Det er et centralt administreret bibliotek til din virksomheds billeder, logoer osv., som medarbejderne nemt kan få adgang til og bruge, når de opretter websteder og sider i SharePoint – uanset hvor de er. 

Hvad får min virksomhed ud af det?  

Når din virksomhed har aktiveret Organization Assets Library, har I mulighed for at vælge og bruge billeder fra biblioteket, når I tilføjer billeder til forskellige sider og grupper. Det kan hjælpe jer med at oprette indhold, der visuelt harmonerer med andre SharePoint-websteder på tværs af virksomheden og sikre, at alle medarbejderne hurtigt kan finde almindeligt anvendte billeder for at fremskynde sideoprettelsen. Samtidig bidrager denne feature positivt til den samlede struktur og det samlede overblik på intranettet.  

Sådan gør du 

Hvis du for eksempel føjer en ny side til en gruppe i SharePoint, der kræver en eller anden form for billedmaterialeklikker du på “Tilføj billede”, og du vil blive præsenteret for de forskellige muligheder.  

Du kan du vælge Min Organisationhvorefter du kan se de alle de billeder m.m., der er levereaf din virksomhed. Denne film illustrerer hvordan:

 

 

Kontakt os, hvis I er interesserede, så kan vi hurtigt aktivere Organization Assets Library til jer. 

I kan også selv aktivere det, ved at følge guiden fra Microsoft HER.