Bækkeskovvej 5, 2665 Vallensbæk Strand.

Den digitale arbejdsplads

SharePoint intranet

Et SharePoint intranet er ofte fundamentet for den digitale arbejdsplads på Office 365. Derfor starter vi ofte her, når vores kunder henvender sig og ønsker at gøre brug af deres SharePoint / Office 365 løsning. Vi har implementeret over 100 løsninger, har mere end 15 års erfaring og mere end 35 specialister.

Blue Dock leverer branchens højeste kvalitet og garanterer den bedste pris på jeres nye intranet. Vores leasingtilbud muliggør desuden, at du ikke behøver at have en krone op af lommen.
Vi leverer altid jeres intranetløsning til den aftalte pris og har altid jeres ønsker og behov i fokus.

Office 365 intranet
Vanilla intranet på IPad

SharePoint med brugervenlighed i fokus

SharePoint er en meget brugervenlig platform med ubegrænsede muligheder, der kan virke overvældende. Derfor anvender vi kun de elementer, der giver jeres virksomhed værdi, og kan tilpasse dem 100% til jeres behov.

Vi arbejder meget med one-page intranet, hvor brugeren har de mest relevante nyheder på forsiden. Brugeren spares for at navigere frem og tilbage fra undersider for at lede efter informationer. Der samles relevante informationer på forsiden og kan desuden åbnes i pop-up vinduer. Alt sammen for at optimere brugervenligheden og i sidste ende skabe værdi for jeres virksomhed.
I kan naturligvis også tilgå intranettet fra mobilen da alle vores løsninger er responsive.

For os er det teknikken ikke det vigtigste – vores primære fokus er at jeres medarbejdere kan bruge løsningen og finder det de forventer.

Effektiv kommunikation med Yammer

Én af de helt store fordele ved et intranet, er at blandt andet at kommunikation og vidensdeling bliver effektiviseret. Her kan Yammer spille en stor rolle.

Microsoft Yammer er virksomheders svar på Facebook, og henvender sig i høj grad til virksomheder, der har fokus på hurtig vidensdeling. Det er et værktøj, der kan skabe stor værdi, hvis det bliver integreret på intranettet i rette omfang. Vi anbefaler, at Yammer integreres på forsiden, således brugerne ikke skal lede efter informationerne. Dermed sikres en langt mere effektiv vidensdeling.

Med korrekt udrulning af Yammer kan det skabe stor værdi for medarbejderne og virksomheden.

Brugervenligt intranet
Office 365 intranet

Behøver ikke være dyrt

Et intranet behøver slet ikke være så dyrt, som mange tror. Blue Dock garanterer markedets laveste pris og alle vores leverancer leveres til fast pris. Samtidigt er det jer som ejer løsningen og ikke noget I skal betale et månedligt abonnement for.

Jesper Haun, Hjerteforeningen

IT-Leder

Vi har fået udarbejdet nyt intranet og projektportal fra Blue Dock baseret på Office 365 og SharePoint  til at understøtte vores behov for bedre samarbejde, sikkerhed og vidensdeling. Nem proces hele vejen igennem og Blue Dock har desuden smertefrit migreret alle filer fra vores gamle fildrev til Office 365 – Blue Dock har levet 100 % op til vores forventninger.

Peter Cavling, TandproTetikeren

Direktør

Vi er meget tilfredse med vores SharePoint Intranet løsning fra Blue Dock. Det giver vores 25 klinikker mulighed for at kommunikere både internt i den enkelte klinik og eksternt med andre klinikker og er nem at arbejde i.
Platformen er tilgængelig på alle platforme og Blue Dock gjorde processen nem og overskuelig.Vi anbefaler Blue Dock som partner.

Tonni Nordal, CO-RO

Business Solution Architect, Office 365

Blue Dock er meget hurtige til at eksekvere. Det giver os mulighed for, på en enkel, økonomisk og ikke mindst brugerinvolverende måde, at sikre vi bruger vores ressourcer rigtigt. Vi har haft stor glæde af samarbejdet, og ikke mindst sparringen med det vi føler er et professionelt, pragmatisk og fremsynet fokus hos Blue Dock’s konsulenter.

Udvalgte intranet leverancer