CO-RO Food har fået nyt intranet

CO-RO Intranet

CO-RO har øget effektiviteten med et nyt intranet

CO-ROs nye intranet muliggør kommunikation på tværs af organisationen via SharePoint og Office 365 Groups.

I takt med CO-ROs vækst er vidensdeling, kommunikation og samarbejde på tværs af forretningsenhederne og landegrænser sat i højsædet. Derfor ønskede CO-RO en digitalisering af sin arbejdsplads, som skulle gøre det nemt og brugervenligt for alle i virksomheden at kommunikere med hinanden og følge med i virksomhedens udvikling.

Blue Dock har leveret en responsiv løsning, som er baseret på Office 365 og Microsoft Azure. At løsningen er responsiv betyder, at siden tilpasser sig det device, som den tilgås på. På den måde er intranettet altid tilgængeligt, hvor du er og på hvilket som helst device. På den måde kan medarbejderne altid følge med og kommunikere fra netop der, de befinder sig.

Løsningen er bygget op omkring programmer som SharePoint, Groups, Yammer samt flere af de andre gode standard-services, som brugerne får adgang til gennem Office 365. Sidstnævnte fungerer som virksomheders svar på Facebook. Det fungerer som hurtig videndeling i virksomheden og er med til at effektivisere arbejdsdagen og kommunikationen.

Læs mere om hvordan vi arbejder med intranet her

Hvem er CO-RO?

CO-RO A/S er producenten bag velkendte produkter som Sunquick, Sun Lolly og Suntop. Virksomheden har eksisteret siden 1942 og har siden da oplevet en imponerende vækst. Derfor er de i dag repræsenteret i over 70 lande, hvor de tæller over 1.000 medarbejdere globalt. Til trods for at de i dag er repræsenteret på verdensplan, holdes produktionen dog lokalt i Danmark.